Ha a vallás tiltja a homoszexualitást, akkor Isten miért teremtett melegeket?
A melegek nagy része gondolkodik így.
22 meleg F.
Mert nem Isten tiltja a homoszexualitást, hanem a vallás, amit viszont az ember és a emberekből álló egyház alakított ki, nem közvetlenül Isten.
Utolsó hozzászóló, már megbocsájts, de heti többször járok a városban kb. 15 éve, de még egyszer sem láttam utcán enyelgő melegeket, pedig állítólag minden 20-25. férfi meleg. Visszataszítóan enyelgő heterókat viszont annál inkább, de belőlük valamiért nem csinálnak ügyet a nagy erkölcsféltők. Vajon miért nem?
Isram.
Azt akarod mondani, hogy a teljesen NORMÁLIS heteroszexualitás visszataszító?
1. Nő és Férfi, azért nő és férfi (együtt), mert nemzőképesek EGYÜTT, tudnak szaporodni és nem hal ki a Föld emberi társadalma/faja.
2. Szerinted nő és nő ill. férfi és férfi, gyermekeket fog a világra hozni? Szerinted, ha a visszataszító hetero-k nem szaporodnak, akkor lesznek emberek a Földön? :D
Előbb gondolj már bele, te nagyon okos.
Ateista vagyok, de most nem ez a lényeg!
Ha Isten teremtette a világot, akkor a bűnt is. Amit Isten nem teremt, az nincs elvileg. Ezekszerint, az Isten direkt élvezi, ha vannak bűnösök. Sátán is, hogy árulta volna el, ha nem úgy teremti.
Ez egy mítosz, úgy mint Zeusz és bandája. :) csak valamiért még sokan hisznek a mesékben!
Ha azért bűn a melegség, mert nem szaporodnak az emberek, akkor Jézusnak mért nem lett gyereke? :p Ezekszerint ő is bűnös!
Azonos nemű párok is vállalnak gyereket, de igazából mindegy :)
Van aki a korábbi házasságából "jutott" gyerekhez, van aki örökbefogad és van aki a mesterséges megtermékenyítést választja, így a saját vére lesz a gyerek. (Mint jómagam, én is ezt fogom választani.) Az meg már nem tökmindegy hogy a sperma hogyan kerül a nőbe, és hogyan lesz belőle szerves része a társadalomnak? Dehogynem.
2012 ben ilyen butaságokat írni.
Látszik,hogy az emberek csak facebookra használják a netet:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!