Ha a vallás tiltja a homoszexualitást, akkor Isten miért teremtett melegeket?
Szia!
Isten egészséges és tökéletes embereket teremtett. A betegség nem az Isten akaratából jött ebbe a világba, mint ahogyan a halál sem. Ez az ember választásának a következménye. A bűn következménye.
A Szentírás világosan fogalmaz:
"Mert nyilván van az Istennek haragja mennyből, az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják. Mert a mi az Isten felől tudható nyilván van ő bennük; mert az Isten megjelentette nékik: Mert a mi Istenben láthatatlan, tudniillik az ő örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva az ő alkotásaiból megértetvén megláttatik; úgy, hogy ők menthetetlenek. Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsőítették őt, sem néki hálákat nem adtak; hanem az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívük megsötétedett. Magukat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek; és az örökkévaló Istennek dicsőségét felcserélték a mulandó embereknek és madaraknak és négylábú állatoknak és csúszó-mászó állatoknak képmásával. Annak okáért adta is őket az Isten szívük kívánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplősítsék; Mint a kik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a teremtő helyett … annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre: Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésüknek méltó jutalmát elvevén önmagokban."
Üdv. Péter
Tényleg nincs kedvem ennyit írni szóval ajánlom figyelmedbe az Imák Bobbyért c. filmet (youtubeon is fent van). Ott majd választ kapsz erre a kérdésre.
Egyébként: Ki mondta hogy Isten teremtette az embert? (nem kérek rá választ.)
Egy ateista, meleg F/16
Miért kell bántanotok a melegeket??
Az igaz Isten soha nem tenné ezt és nem tetszene neki sem, ahogy bántok velük. Szégyeljétek magatokat!
Ha nektek nem tetszik az aznos nem, senki sem mondta, hogy legyetek homoszexuálisok.
Nem csak a vallás tiltja a homoszexualitást, de biológiailag sem helyes. Férfi férfival, nő nővel utódot létrehozni nem tud. 4 fal között mindenki úgy szerez örömöt magának ahogy akar, de megvallom, a melegfelvonulások engem zavarnak, én sem vonulok fel, hogy hetero vagyok.
Csatlakozom egyébként a meleg fiú válaszához: ki mondta, hogy isten teremtette az embert? :)
Úristen, mi folyik itt :D
"Ki mondta, hogy Isten teremtette az embert?"
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok !!
Elbeszélgetnék vele... :D
Kedves 10:18!
Nem vonulsz fel, hogy heteró vagy?
Rólad senki se tudja, hogy heteró vagy? Nem fogtad meg még nyilvánosan sose a párod kezéd? Nem adtál neki puszit? Nem beszéltél a barátaidnak a szerelmedről?
Előbb válaszold meg a kérdéseimet és utána mond, hogy nem vered nagy dobra a heteróságodat.
Üdv. 22 meleg F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!