Ha a vallás tiltja a homoszexualitást, akkor Isten miért teremtett melegeket?
20-as:
Amit leírtál az az általánosan elterjedt szokás egy adott közösségen belül, ha egy fiú és egy lány együtt van azt mindenki (de legalább a nagy többség) teljesen normálisnak tartja, elfogadja tehát ez tekinthető a kiindulási alapnak, szerintem...
Ebből következően az utcai kézfogás, ölelkezés, puszi vagy csók sem lesz valami szokatlan dolog egy fiú és egy lány között és ez nem is zavarja a nagy többséget (de ha tévedek javítsatok, engem nem). A szex sem szokatlan, ennél viszont az az alap (még), hogy nem csináljuk az utcán mindenki előtt.
A fentiek mentén haladva szerintem az, amit leírtál, nem számít "felvonulásnak".
Egyszerűen mivel a csoport nagy része ilyen, ez a minta az amit hirdetnek a csoport tagjai egymás között.
A csoportunk kis része pedig a fentitől eltérő mintát hirdet.
Hogy ez milyen, hasznos-e, rombolni vagy éppen építeni fogja a közösséget, azt majd talán 1000 év múlva megtudjuk, addig pedig lefutunk még pár kört ebben a témában :D
Az a baj a felvonulással, hogy nem azok képviseltetik magukat, akiknek kellene. A melegek is megvetik azokat akik kimennek vonulgatni. Mert az átlag meleg nem olyan. Nyilván sokaknak nehéz elvonatkoztatni attól amit a tv-ben és a vonuláson látnak. De nem az a valóság.
Ha azt vesszük, hogy BP-n durván 2 millióan laknak. Körülbelül 5-10% a melegek aránya. De most csak 5-el számolok nehogy túl sok legyen az a 10. Akkor is legalább 100000 meleg él a fővárosban.
És mennyi megy ki??? 500? 1000?
Róluk vonnak le téves következtetést az emberek.
Mert lehet, hogy a városban időnként láttok 1-1 feltűnő melegek, de a többség láthatatlan, amiből az következik, hogy semmi feltűnő nincs rajtuk.
Egyébként meg a hány olyan heteró van aki veri magát, hogy mennyi csajt dugott meg stb stb. Én akkor mondhatom azt, hogy a heterók ilyenek, hiszen vannak ilyen ismerőseim. De akkor jön a többi normális heteró és ellenzi, hogy ez alapján ítéljek. Kedves heterók ti is néhány meleg után következtettek tévesen. Van ilyen heteró és van olyan, van ilyen meleg és van olyan.
22 meleg F.
Ha nem vernék nagydobra a melegek, hogy milyen szexualitást "követnek", akkor nekem személy szerint nem lenne problémám. Just a comment..:)
(Igen, észre vettem a százalékokat.)
A mai legjobb tudományos tudásunk szerint, a homoszexualitás egy veleszületett hiba. Ugyanolyan tehát, mint amikor valaki nagyritkán hat ujjal vagy hasadt szájpaddal születik. Az utóbbiakat talán mégsem bélyegezzük meg annyira, bár igaz hogy a legtöbb ember szörnyülködik, ha valami olyan testi-lelki hibát lát a másikban amiről ő nem is tehet. Tehát ezen furcsa, biológiailag értelmetlen hajlamért igazából nem felelős senki. Ez egyfajta teher, egy nagy "kereszt", amit már a születésükkor megkapnak azok erre a sorsra ítéltettek.
Viszont - ha már a vallásos magyarázatoknál tartunk - a testi és lelki adottságok még nem azonosak a tettekkel. És a Biblia csak és kizárólag a tetteket ítéli meg. Ha jól emlékszem, a két "bűnös város" lakói nem az "azonos neműekhez vonzódóak" voltak, hanem olyanok, akik "fűvel-fával" csinálták éjjel-nappal (mindenféle vágyaikat kielégítendő), mindkét nemet beleértve. Persze végletesen igazságtalannak tűnik elfogadni, hogy vannak olyanok, akiket már a születésüknél fogva megfosztott a sors attól hogy valaha is olyan életet éljenek, mint a "többiek". Ugyanilyen borzalmas számunkra, mikor egy gyermek (szerencsére ritkán) kéz nélkül vagy béna lábbal jön a világra. Ez égbekiáltó igazságtalanság az embereknek, de az isteni terv nem így gondolja. Azt szokták mondani, hogy, egyrészt mindenkinek megvan a maga (sokszor igen súlyos) keresztje, másrészt pedig minden emberi életnek van értelme az Isten számára, még ha az ember nem is így látja.
Utolsó.
Végre egy normális felfogású meleg. (elnézést a fogalmazásért, ha ez sért téged, de köztudott, hogy elég kevesen gondolkodnak így a homoszexuálisok között.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!