Ki miért nem szereti Jehova Tanúit? Nem vagyok Tanú, csak kérdezem.
"Ha meg hozzátok társul a személy rosszabbá lesz utolsó állapota az elsőnél. "
Azt majd Isten dönti el, hogy jobb lesz-e vagy rosszabb, de ha az ítéleted sántít, akkor magadat ítéled el, erre készülj föl. Mert jaj annak, aki a világosságot sötétségnek mondja! (Ézsaiás 5:20)
Bár lehet ez az utolsó írásom hozzád, légyszíves mielőtt írsz, gondolkodj!
Ezek szerint Te nem tudsz különbséget tenni a világosság és a sötétség között.
Én nem ítélek el senkit, hiszen az ítéletet ti viszitek vagy nem?
Ha alaposabban elolvastad volna amit írtam, rájönnél, hogy csak az igazat írtam. Véleményem csak lehet, ha megvizsgálok valamit, és legvilágosabban így látom.
Vidiripi
De te egyértelműen elítéled őket mert nem azt írod hogy hamis próféták. Hanem olyan részleteket írsz amivel egyértelműen beazonosíthatóak a tanúk.
"...a hátrahagyott őrtorony és ébredjetek hátrahagyásával szellemileg kínozzátok az embereket."
Mi ez ha nem ítélet? Még akkor is ha ez saját vélemény de mivel ez egy nyilvános fórum így rengeteg ember olvashatja az amit leírtál.
Ja igen s hogy érted azt hogy kétfajta újsággal lehet szellemet idézni?
De ha ez így van akkor a te írásod milyen szellemet idézett meg?
"Az a cél, hogy elhitessétek ha lehet, a választottakat is. "
Ezt Jézus a nagy jelek és csodák tevőíről mondja, de mivel Jehova tanúi nem tesznek nagy jeleket és csodákat (hanem a karizmatikusok!), ennélfogva hogy ezt velünk kapcsolatban írod, ez is bizonyítja:
rosszindulatú vagy,
rágalmazol,
nem érted Jézus tanítását,
tévelyegsz!
Bocs én csak érdeklődő vagyok, s rámentem egy olyan oldalra ahova nem szabadott volna?
Csak kíváncsi voltam, hogy mi a vélaményetek erről a témáról. A gyüliben meg sem merném kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!