Ki miért nem szereti Jehova Tanúit? Nem vagyok Tanú, csak kérdezem.
Jehova tanúi=PIÓCÁK
Nem szeretem őket mert nyomulnak,erőszakosak és ha mondasz nekik valamit NEM A KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLNAK hanem nyomják tovább a süket szöveget.
Vidiripi
Elhagyott kiskorú gyermekek: 1Timóteus 5:8 Ha pedig valaki övéiről és főként háza népéről nem gondoskodik, az megtagadja a hitet, és rosszabb a hitetlennél.
Na arra én is kíváncsi lennék hogy milyen bibliai igével támasztja alá a tettlegességet.
Igen kis hazánkban szabad vallás gyakorlás van. Törvény adta jogunk.
Szerintem a férjed nem Jehova tanúja ha mind ez úgy van ahogy írod. Vagy pedig semmit nem értett meg abból amit tanult vagy inkább tanulnia kellett volna. Persze az is egy fontos infó hogy miért is váltatok el.
"Persze az is egy fontos infó hogy miért is váltatok el."
Miért írtad ezt? Ha azért váltunk volna el például mert megcsaltam volna, akkor joga lenne szerinted nem gondoskodni a gyerekéről???
Vidiripi
Nem! Az alapján amit írtál biztos voltam benne hogy valami "kisebb" dolog miatt. Csak érdekelt hogy mi is az pontosan s megkaptam rá a választ. Ennyi!
Néha szeretnék találkozni ezekkel az emberekkel akiről hallom ezeket a történeteket. De azokkal is aki közelebbről ismerik őt. (exedet)
Az hogy te milyen vallású voltál illetve vagy az lényegtelen. A tényen nem változtat semmit olyan ember amilyen. Amikor elvett ezzel tisztában volt a probléma meg az ebédnél kezdődött.
Az exed milyen viszonyban van az anyával? Illetve a szüleivel.
"Ha azért váltunk volna el például mert megcsaltam volna, akkor joga lenne szerinted nem gondoskodni a gyerekéről???"
Erre a válaszom ez: 1Timóteus 5:8 Ha pedig valaki övéiről és főként háza népéről nem gondoskodik, az megtagadja a hitet, és rosszabb a hitetlennél.
A gyerekéről akkor is gondoskodnia kellene ha kiskorú.
Lehet hogy tudja az igéket a Bibliából de hogy nincs a szívében az biztos. De talán kérdezd meg tőle ha beszéltek hogy mit szól ehhez az igéhez. S azt is kérdezd meg tőle mit ír a biblia hogyan kell bánni a nőkkel. Hogyan nevezi a nőket szimbolikusan a biblia.
Az infók amiket írsz azokat inkább az ex-férjed jelenlegi feleségére tartoznak. Pl.: Időben legyen kész az ebéd.
Egyébként én egyáltalán nem tartom viccesnek hogy azt sem tudja hány éves én ezt szomorúnak tartom.
De ennek semmi köze a valláshoz mert rengeteg olyan ember van a világon akik ugyan ezt csinálják a gyerekükkel. S a vallás semmilyen szerepet nem játszik az életükben.
Alaptomosan jöttök mint a róka. Írhatnék sáskákat is. Remélem érted 19%-os hozzászóló?
De a sáskák olyanok mint a skorpiók a farkukban van az erejük. Ha szerintetek valaki nem lép a soraitokba, a hátrahagyott őrtorony és ébredjetek hátrahagyásával szellemileg kínozzátok az embereket. Mondhatnám úgy is, hogy ott hagyjátok az ártatlan személyeknél, hogy gyötörjétek őket. Házhoz viszitek a ti istenetek Jehova szellemét alaptomban, mikor ti tudjátok, hogy szellemeket idézni a Biblia szerint tilos. Ha meg hozzátok társul a személy rosszabbá lesz utolsó állapota az elsőnél. Az a cél, hogy elhitessétek ha lehet, a választottakat is. Lehet leleplezitek a többi hamis vallást, magatokat meg Istennek mutogatjátok.
Az ÚR Jézus fogja megítélni a nemzeteket, és a népeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!