Ki miért nem szereti Jehova Tanúit? Nem vagyok Tanú, csak kérdezem.
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 20:34
1/57 anonim válasza:
én azért nem mert házalnak és nem szeretem ha otthon zavarnak.
2/57 anonim válasza:
Mert erőszakosak,nem értik meg,hogy nem vagyok kíváncsi a szövegükre. Most már megtehetem,hogy nem nyitok nekik kaput. De amíg panelban laktam,akkor erőszakosan bejöttek az előszobába és komoly fáradságomba került kitessékelni őket.
3/57 anonim válasza:
Mert erőszakosak, nehezen elkergethetők és tegyük hozzá, hazudnak a saját érdekükben. Hitük szerint csak egy bizonyos szűkkörű elit fog feltámadni a nagy-nagy újabb eljövetel nagy-nagy királysága alkalmával, és be kell nekik cserkészni balek áldozatokat, akik hátán majd ők is előbbre jutnak a ranglétrán, mint a mosóporügynökök az MLM-átverésekkor.
4/57 anonim válasza:
Jehova Tanúit mindig úgy képzelem el, hogy két gonosz vén banya lesben áll egy sarkon, kezükben csapásra emelt "Őrtorony" és "Ébredjetek!" van, el elkapják a gyanúltan járókelőt. A legjobb fegyverem, hogy szembefordulok és kedélyesen megkérdezem, hogy és kendeknél mit nem szabad? Seperc alatt kiderül, hogy enni, inni, dohányozni, szexelni stb. semmit sem lehet, így aztán előbb megszánom őket és sajnálgatom, aztán ajakbiggyesztve rájuk hagyom a hátrányos helyzetüket.
5/57 anonim válasza:
erőszakosak, zaklatnak, megmérgezik az ember elméjét... a párom csak szimplán illedelmes volt velük, mert nem tudta, hogy már elsőre keményen el kell zavarni őket, azóta rájárnak szegényre...
6/57 anonim válasza:
Azért, mert akivel találkoztam eddig az szidta a hitemet, vallásomat és gyakran erőszakosak.
7/57 anonim válasza:
Én csak azt nem szeretem,amikor felcsöngetnek hozzánk vasárnap délelőtt,vagy éppen az ajtónk előtt állnak,és csengetnek.Amúgy utcán könnyű őket lerázni szerintem,egy határozott "nem" válasszal,és egyszerűen tovább kell menni.
30/F
8/57 anonim válasza:
Mert egy nagyon agresszív kampányt folytató, erőszakos "vallás", ami félremagyarázza a Bibliát és a hitet, erre tök tudományos, történelmi magyarázatok vannak. És nem azért írom, mert én történetesen református vagyok. Az én vallásom sosem kérné, hogy tagadjam meg a családom, csak mert nem ugyanazt vallja, hiszi. ... És nem állít az ajtótokba 6éves betanult szöveget daráló kislányt hitet téríteni... Ennél csak egy rosszabb van: H Gy
9/57 Krisztina22 válasza:
Pedig ez az egyetlen igaz vallás mert pl a Bibliában le van írva hogy Jézust nem keresztre feszítették hanem oszlopra ez is bizonyítja már. S azért járnak házról házra, mert segíteni akarnak az embereknek.
10/57 anonim válasza:
Kedves Krisztina, amit írtál, nem bizonyít semmit. Tökéletesen mindegy a kérdés szempontjából, hogy Jézust keresztre feszítették vagy oszlopra, a Jehova Tanúi akkor is gyalázatosan tolakodók és erőszakosak. Nem akarnak ők segíteni senkin. Balekokat gyűjtenek, akik fenntartják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!