Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha teremtéssel jött létre a...

Ha teremtéssel jött létre a föld és a többi bolygó, akkor mi értelme a többi bólygónak? Hogy legyen csak?

Figyelt kérdés
Szerintem, ha egy intelligens erő hozta létre, akkor vagy mindegyik bólygón lenne élet, vagy egyiken sem! Azt értem, hogy messze vannak a naptól, stb., és életképtelenek, de ha tudatosan lett létrehozva, akkor itt valami bibi van!
2012. febr. 9. 11:52
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
67%

Vidiripi

Hát te! Te vagy a kérdés kiírója.

S a 47. válaszban felszólítasz hogy válaszoljak.

Tisztában vagy te az előzményekkel? Vagy csak simán elfelejtetted azt hogy te szólítottál fel a válasz adásra.

2012. febr. 15. 18:55
 52/54 anonim ***** válasza:
43%

Szerintetek mi értelme a feltett kérdésnek? Szerintem, ha intelligens ember lenne a kérdező, akkor komoly tudományos érvek sokaságát hozná fel cáfolatul a mi válaszainkkal szemben. Azt értem, hogy nem hisz Isten létezésében, de itt akkor is van valami bibi.

Az evolúció útján is elérhető a mennyország, csak nincs időm kivárni.

2012. febr. 16. 06:36
 53/54 A kérdező kommentje:
Emlékeztetőűl, a kérdésre kell válaszolni, és nem off-olni! LOL!!!
2012. febr. 23. 14:15
 54/54 anonim ***** válasza:
59%

Vidiripi

"Fantasztikus válasz! Szerinted ezt amit írtál, ki nem tudja? Ez döbbenetes!"

# 50/53 Időpont 02-15 18:45

Aha a kérdésre.

2012. febr. 23. 23:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!