Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha teremtéssel jött létre a...

Ha teremtéssel jött létre a föld és a többi bolygó, akkor mi értelme a többi bólygónak? Hogy legyen csak?

Figyelt kérdés
Szerintem, ha egy intelligens erő hozta létre, akkor vagy mindegyik bólygón lenne élet, vagy egyiken sem! Azt értem, hogy messze vannak a naptól, stb., és életképtelenek, de ha tudatosan lett létrehozva, akkor itt valami bibi van!
2012. febr. 9. 11:52
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint nem teremtéssel jött létre a föld!
2012. febr. 14. 12:56
 42/54 anonim ***** válasza:
77%
wow, és te ezt ezekből leszűrted? Gratulálok.
2012. febr. 14. 18:26
 43/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. febr. 14. 19:43
 44/54 anonim ***** válasza:
63%
Ezek szerint teremtés útján jött létre a Föld s az Univerzum!
2012. febr. 14. 20:14
 45/54 A kérdező kommentje:
Szerinted, biztos! Bizonyítékod persze semmi nincs!
2012. febr. 14. 20:39
 46/54 anonim ***** válasza:
46%
Neked mi a bizonyítékod arra hogy nem így történt?
2012. febr. 14. 20:46
 47/54 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a mesékben! A tudományban és a tudósoknak hiszek, nem a mende-mondákban! A kérdésre válaszolj, ha olyan okosnak gondolod magad! Tessék!
2012. febr. 14. 21:04
 48/54 anonim ***** válasza:
51%

Én meg inkább hiszek Istennek, mint embereknek, legyenek azok bármilyen okosak. Azért Isten még is csak Isten! Tudhat ezt-azt icike-picikét jobban, mint a legokosabb ember.

Az evolúció útján is elérhető a mennyország, csak nekem nincs időm kivárni.

2012. febr. 15. 08:49
 49/54 anonim ***** válasza:
59%

"A kérdező kommentje:

Nem hiszek a mesékben! A tudományban és a tudósoknak hiszek, nem a mende-mondákban! A kérdésre válaszolj, ha olyan okosnak gondolod magad! Tessék!"

A többi bolygó gravitációs hatást gyakorol a naprendszer bolygóira így a Földre is. Mint órában a fogaskerekek mindnek megvan a maga szerepe. Bár csekély a mértéke de a központi csillag fényét is vissza verik. (Nap)

Vagy épp a Vénusznak köszönhetően a Napfogyatkozás eseménye is bekövetkezik.

Nem gondolom magamat okosnak. Olyan személynek gondolom magamat akinek van ismerete. Tessék válaszoltam!

2012. febr. 15. 17:49
 50/54 A kérdező kommentje:
Fantasztikus válasz! Szerinted ezt amit írtál, ki nem tudja? Ez döbbenetes!
2012. febr. 15. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!