Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha teremtéssel jött létre a...

Ha teremtéssel jött létre a föld és a többi bolygó, akkor mi értelme a többi bólygónak? Hogy legyen csak?

Figyelt kérdés
Szerintem, ha egy intelligens erő hozta létre, akkor vagy mindegyik bólygón lenne élet, vagy egyiken sem! Azt értem, hogy messze vannak a naptól, stb., és életképtelenek, de ha tudatosan lett létrehozva, akkor itt valami bibi van!
2012. febr. 9. 11:52
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
26%

Igen, tudom, csakhogy a kérdésbe a 4. oldalon léptem be; gondoltam, jobb, ha előre tudod. :)

A zöld ujjat köszönöm, de sajnos nem találom. :)

[Értsd: Még mindig 36 %-os a szupi kis TUDOMÁNYOS* válaszom. :P

* Olyan jó érzés, amikor az ember lánya egy sima 3.-os tananyagra "tudományosként" hivatkozhat. :) ]

"Tényleg érdekes gondolatmeneteket tud összehozni, de inkább szórakoztató, mint idegesítő."

Szórakoztató? Már többször tapasztaltam, hogy nagyon különbözik az ízlésünk, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire... Azt hittem, hogy minimum egy facepalmot küldesz neki, de inkább többet. Vagy azokat csak a hívőknek tartogatod? Szerintem ez nem igazságos ám. :P

Amúgy a legutolsó facepalmod még tetszett is, sőt le is nyúltam. :)

(Azt, amelyik mozog. A többi, azok a ronda trollpofák nem tetszenek.)

GBU

2012. febr. 10. 18:44
 32/54 anonim ***** válasza:
44%

Általában amikor valaki fájdalmasan nagy hülyeséget mond (ír), azt nem, de néha egyszerűen csak mosolyogni bírok rajta. Például, ha egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni az íróját, mint most is.

Hidd el, a vallásosokon is könnyesre szoktam nevetni magam és a nem vallásosokat is szóltam már meg keményebben.

A százalékon meg valószínűleg azért nem látszik, mert sokan pontoztak már és még egy nem változtat sokat.

Viszont nem kellene teleoffolni a kérdést :)

2012. febr. 10. 19:38
 33/54 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ennek a kérdésnek már oly mindegy, de okay, ne offoljuk tele. Megjegyzem, te kezdted, beee. :)

Bár, állítólag könnyű Katit táncba vinni, ha ő is akarja...

2012. febr. 10. 20:33
 34/54 anonim ***** válasza:
52%

Ne mááá! Há most kezd édekös lennyi!

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2012. febr. 10. 21:41
 35/54 anonim ***** válasza:
68%

# 34:

Mármint mi kezd érdekes lenni: a kérdés és a válaszok, vagy az offok? :P

2012. febr. 10. 23:18
 36/54 A kérdező kommentje:

Üdv!

Találtam egy érdekes filmet, akit érdekel nézze meg.

http://www.youtube.com/watch?v=tosDq3fk79Q

További szép napot!

2012. febr. 11. 14:31
 37/54 anonim ***** válasza:
63%

Vidiripi

Utazás az univerzum peremére.

Csak egy a gond az ember nem él addig hogy eljusson oda.

2012. febr. 11. 19:24
 38/54 A kérdező kommentje:

Üdv!

Szerintem nem is volt szó róla, hogy oda kellene utazni!

Elárulnám, van egy nagyon jó űrtávcsövünk, ami nagyon sokmindent lát. Szives figyelmedbe ajánlom a szöveg alatti linken!

http://www.youtube.com/watch?v=wkDDgi6ZT5Q&feature=related

2012. febr. 12. 00:23
 39/54 anonim ***** válasza:
46%

Vidiripi

"Isten szeme"

2012. febr. 12. 11:54
 40/54 A kérdező kommentje:
Csak egy gond van! Emberek készítették!
2012. febr. 12. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!