Isten létezik?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 21:54
 71/95 anonim válasza:
12%
Természetesen nem létezik!!!
2012. jan. 1. 15:20
 72/95 anonim válasza:
64%

Létezik.

"Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám." (Jeremiás 29:13)

2012. jan. 1. 21:07
 73/95 anonim válasza:
67%
Igen. És velünk van mindig!
2012. jan. 2. 09:14
 74/95 anonim válasza:
30%
Igen! És aki a szívét neki adja, már nem fél semmitől! És aki nem hisz benne, azt is megsegíti!
2012. jan. 2. 11:51
 75/95 anonim válasza:
45%

Ezt a kérdés, úgy gondolom, mindenki felteszi egyszer, épp ezért mindenkinek meg is van róla a saját véleménye, amit tiszteletben tartok. Azt gondolom, nem áll a mi hatáskörünkben megparancsolni valakinek, hogy higgyen Benne és szeresse Őt – ez az egyéni döntés joga, amit pontosan Istentől kaptunk, mi emberek, szeretetből.

Úgy, ahogy mindennek ezen a világon, Istennek is meg van a saját ellentétje, így úgy gondolom, igazságtalan, mindent Istennek betudni, a rosszat is. Ezen kívül, ahhoz, hogy valaki segíteni tudjon nekünk nyújtani, szükség van a mi beleegyezésünkre és hitünkre is – gondolok most emberi segítségre és Isten segítségére egyaránt. Materiális bizonyítékot nem tudok nyújtani, viszont én ma reggel beszéltem vele – és teszem ezt életem minden napján.

2012. jan. 2. 12:49
 76/95 anonim válasza:
21%
Ezt komolyan kérdezted?Ha körülnézel a világban,hogy pl amerikai, orosz elnökök milyen szertartásokon vesznek részt?Miben is hisznek?Amögött még van valami sokkal több, sokkal magasabb, amit láthatsz ha elolvasod hogy végül húzhatjuk le a wc-n a mai történelem tudományt, fizikát einstenestül.Mert valaki ennél profibban megszervezte.És végül meglelheted magadban.Sok sikert.
2012. jan. 2. 13:58
 77/95 anonim ***** válasza:
28%

Nem sokat számít, valaki hívő-e vagy sem, sokkal fontosabb, hogy jó ember legyen. Amúgy én így gondolom:

Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak.

Robert M. Pirsig

2012. jan. 2. 15:27
 78/95 anonim válasza:
75%
Igen!!! :)
2012. jan. 4. 09:04
 79/95 anonim ***** válasza:
24%
Én hiszek benne,hogy igen,de ez persze sok kérdést vett fel,ha létezik miért nem segít az éhezőknek satöbbi.
2012. jan. 4. 14:22
 80/95 anonim válasza:
24%
Sok mindent lehetne írni de az kb lenne úgy 3 oldal és cssk puskaszerű címszavakból. Isten létezik! Bennünk, körülöttünk, és mindenben. Az ember képes teremteni, de az embert is teremti a teremtő, tehát a teremtőt is teremti a... Szóval mindenki maga döntse el milyen tudás szinten ragad meg és mit hisz. Ráadás, régebben a kelta törzsek démonokkal harcoltak, mintha nem ezt tennénk mostanában is. De mivel a minden a semmi, ezért az sem biztos hogy létezünk vagy más létezik. Döntsd el ha szerinted a semmi a minden akkor próbáld felfogni egy életen át, de a fordítottja is igaz. A baj az hogy nem bírjuk kifejtei a dolgokat az emberi nyelvekkel, mert annyira összefügg minden mindennel hogy a semmi = a mindennel és így tovább. Higyj magadban és kerüld a hudevallásos embereket, keress saját válaszokat. Ne fogadd el amit eléd tolnak hogy ez biza így van. Ha azt mondanám hogy egy fekete lyuk-ban van az univerzumunk, akkor az úgy is van, mert nem tudod se bizonyítani sem pedig cáfolni. Tehát szerinted? :D
2012. jan. 6. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!