Isten létezik?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 21:54
32/95 anonim válasza:
nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem
33/95 A kérdező kommentje:
"Teremtő erő, felsőbb tudatosság"
Én ezt hívom Istennek.
2011. dec. 26. 22:54
35/95 anonim válasza:
Ha nincs "Isten" akkor mi volt az ősrobbanás előtt?
36/95 anonim válasza:
Isten létezik, és Ő teremtette a világot! Csak azután elcseszte az egészet, amikor megeremtette az embert. :) Meg akkor, mikor akkora állatkertet hozott létre, és túl alcsonyra csinálta a kerítést!
37/95 anonim válasza:
Istent nem kell keresni,mert mindenkiben benne van!Mindenkiben benne van a "teremtés"képessége,az alkotás ereje.Akinél felszínre tör,mert erős a hite van akarata ,az képes "teremtésre".Számára a földi élet MENYORSZÁG!!De aki lusta,haszonleső,mindig mástól várja gondjai megoldását,annak az élete maga a POKOL!.../és ez így igazságos!/
Én nem vagyok Isten,de amíg bennem van az alkotás ereje,az elő/bb/re jutás vágya és van AKARATERŐM,addig nem kell ŐT keresnem!!!
38/95 anonim válasza:
Létezik! Ajánlom a Zsidó vallás gyakorlását a Zsinagógágban, néha Schweizer József nyugalmazott főrabbi is megtalálható a Dohány utcában.
39/95 anonim válasza:
Az ősrobbanásra sincs egyértelmű bizonyíték, több lehetőség is van.Na mindegy én most kiszállok ebből a vitából, mert ahogy mondtam, SZINTE mindent meglehet cáfolni, ami "istennel" kapcsolatos.
40/95 dellfil válasza:
Igen, bizonyos értelemben. Azóta létezik amióta benne hívők léteznek, és addig létezik, míg léteznek benne hívők.
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!