Isten létezik?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 21:54
12/95 anonim válasza:
IGEN!
Legalábbis akarok hinni benne. Ragaszkodom hozzá :)
14/95 anonim válasza:
Nem. Akkor nem lenne ennyi a lakástörlesztő.
15/95 anonim válasza:
"igen létezik és mindent neki köszönhetünk" többek közt azt is, hogy a legjobb barátom 22 évesen halt meg...nem létezik, ha létezne egy utolsó féregnek tartanám és köszi nem kell a segítsége...
16/95 anonim válasza:
22.03
Igazad van! Nem szabad hinnünk semmiben, amit nem látunk! Én sem látom az eszedet, hát nem is hiszem hogy létezik! :)
17/95 anonim válasza:
Szerintetek miért van az hogy ha valakivel valami rossz történik, azért Isten a hibás?
Szerintem az emberek a hibásak érte.
Az autóbalesetek se Isten miatt vannak, hanem azért mert valaki iszik és elkezd vezetni.
18/95 anonim válasza:
persze a rossz nem miatta van, de a jó igen mi? sötétek...NINCS!!!!!!!!!
19/95 anonim válasza:
Én sem értem hogy lehet elhinni ezt a sok hülyeséget...Vallásos általános iskolába jártam és megpróbálták belémerőltetni ezt az egészet, de nem jött össze.kb. 13 éves koromig hittem benne, de annyira rossz életem volt, hogyha létezne és olyan lenne amilyennek leírják, akkor biztos segített volna.Sokan azért hisznek benne, mert így eltudják hitetni saját magukkal, hogy ők jó emberek, a mennybe kerülnek, ha meghalnak és hogy mindent isten csinál.Ja és így igazságot látnak a világban, azzal hogy a rosszak a pokolba mennek.Valójában csak ez ad nekik erőt.A biblia meg sok helyen saját magának mond ellent...Ha történik valami, amire jelen ismereteink szerint nem tudunk magyarázatot adni, azt egyből istenre fogják.
20/95 anonim válasza:
21:58-as. Akkor neki köszönhetem, h 42 évesen, hosszú szenvedés után meghalt az édesanyám. Ebben az esetben menjen a pcsába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!