Szerintetek van Isten?
Én hiszem amúgy, hogy van az embernél hatalmasabb intelligens erő, de, hogy ez nem egy idős bácsi, akit egyesek Istennek hívnak, az hót ziher. S inkább többen vannak, nem egyedül szemétkedik az alsóbb síkok lényeivel. Valószínű ezért is létezik több vallás. A több lény miatt.
S ha van pokol s menyország, az is leírható metafizikai egyenletekkel.
Van arra bizonyíték, hogy a keresztények kevesebbet/többet szenvednek, mint a muszlimok vagy a buddhisták? Már csak ha erre a próbatételes dologra gondolunk......
A tibeti szerzetesek a pokolra kerülnek, ha nem keresztelkednek meg?
De hát a buddhista nem hisz az Atyában, a Fiúban és a Szentlélekben. Ez nem baj? :)
Tehát akkor mégsem gond, hogy azt mondom, nem a te istened teremtett mindent, hanem a 4 másik isten? ;)
Hogy Istennek kivel milyen tervei vannak csak Ő tudja.
Én is beteg voltam ,vagyis még nem gyógyultam meg teljesen.Bízom Jézusban és vele könnyebb.Így tudom hogy létezik ,megkönnyíti terheinket.Voltak álmaim amelyeket tudom és érzem hogy atyámtól valók és így tértem meg.
A lány aki most beteg bíznia kell Jézusban.Most nem szabadna elveszíteni a hitedet ,hogy erőt meríts a lányba aki amúgy is félelemben lehet.A halált senki nem kerülheti el.De kérd a te megváltódat hogy mit szeretne .Beszélj hozzá hallja minden szavad.Kívánom hogy megtaláljátok és megértsétek Jézus Krisztust.
"Keressetek és találtok.."
Béke veletek!
Isten létezik.
Ha ő nem lenne akkor te se lennél.
Ugyanis valakinek kellet teremteni minket.
És az :Isten
Nem teljesen szabad az akarat.
Sok mindent nem tehetünk meg.
Viszont szórakozásból vagy szeretetből adta a gyűlölet lehetőségét az embernek?
"Sok mindent nem tehetünk meg."
Hát dehogynem már: Bármit megcsinálhatsz amit akarsz, akármi is a következménye, nem fog vissza semmi a saját felépített berlini falaidon-gátoltságodon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!