Egyetértetek ezzel a hozzászólóval?
Arról ír, h mekkora lehúzás az egyház:
"Egyébként, aki beveszi ezt a dumát, hogy jaj csak a gyertyákra kell meg stb, az jó nagy...buta.
Én több éven keresztül jártam ministrálni, lobogót tartani temetésekre meg stb.
Szal nekem lehetőleg nem kell megmagyarázni, hogy jaj csak 200 ft jön össze misénként meg bla bla.
A sok öregasszony nem tudja, h mennyit rakjon a perselybe.
Plusz amúgy is ki van rakva egy másik persely, ami alapból rakhatsz, szal ez csak duma! Ez a
KÖRBEHORDOZÁS SZÁNDÉKOSAN AKKOR TÖRTÉNIK MIKOR LÁTJÁK MÁSOK, H MENNYIT RAKSZ BELE!!!!!EZZEL CSIKARJÁK KI HOGY MINDENKÉPP TEGYÉL BELE!!!!!
HA NEM IGY LENNE AKKOR NEM VINNÉNEK KÖRBE, CSAK A RÖGZÍTETT PERSELY LENNE A TEMPLOM SARKÁBAN!!KÍVÁNCSI VAGYOK A MÉLYEN HIVŐK EZT MIVEL MAGYARÁZZÁK!!!
EZER ÉVES CSALÓ TRÜKK!!!!
Plusz:
Temetés nálunk jelenleg 10 ezer forint, de ha megdobod legalább még ennyivel talán misét is tart érte, ami azt jelenti, h elmondja, h mekkora nagy arc volt az elhunyt.
Egy mise alatt általában felsorol vagy 6-7 embert, plusz a temetés, ez testvérek között is 140 ezer forint hetente.
A gyertyák meg minden szar az egyház üzemeiben készülnek potom pénzért szal...
Jah meg hát ugye ott van több millió ember 1%-a, amit köteles vagy fizetni, meg évente egyébként is kell még pluszba, ha jól tudom házaspáronként kell fizetni vagy hogy, az is 10 ezer.
Szal nagy lenyúlás az biztos.
Azzal értek egyet 100%ig, aki azt mondja, hogy nem kell templom, hanem szépen ki kell menni az erdőbe aztán cső!"
Ez nem csak temetésre vonatkozik.
Teljesen mindegy milyen szertartásról van szó, legyen az esküvő, keresztelő, bérmálás.. a pénzt virítani kell, mert egyébként csúnyán néznek rád.
Aki meg annyira fel volt háborodva, attól kérdezném, h akkor az 1%-ról hol lehet leiratkozni?
Mert én úgy tudom, h KÖTELEZŐ befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!