Egyetértetek a belga döntéssel, hogy muzulmán nők nem takarhatják el az arcukat?
Pár napja volt a hírekben, hogy azt hiszem, ezt véglegesen meg is szavazták, és mondjuk sztem annyi igazság van benne, hogy ha egy európainak alkalmazkodni kell egy muszlim ország normáihoz és pl. egy csókért 1 hónapra lecsukják az európai turistát is, na akkor nekik is alkalmazkodni kellene még ennél is jobban az európai kultúrához.
Na persze az iszlám országokat nem kéne magunkra haragítani mert aztán lesz cirkusz, így is durva a terjeszkedésük, de ez speciel egy racionális döntés sztem.
Mi a véleményetek?
ez a vallásszabadság sárba tiprása
a "toleráns" Európában...
itt csak a melegeknek meg a drogosoknak lehet mindent?
Hát tényleg nehéz kérdés.
Egyetértek a döntéssel abban a tekintetben, hogy tényleg szükséges az arc láthatása az azonosításhoz, ez szerintem is nagyon fontos. Hiszen ha minden bűnoző fátyol mögé bújhatna, akkor senkit sem lehetne elkapni, megbüntetni. (Most nem a muzulmánokat tituláltam bűnözőnek, csak ezt egyes nem-muzulmán bűnözők is kihasználhatják)
Viszont ha erre úgy tekintünk, hogy ez náluk nagyon régi hagyomány... Ez olyan, mintha én mit tudom én Kukutyinban élnék, és ott az a szokás, hogy mindenki meztelenül jár, és engem is köteleznének arra, hogy meztelenül járjak.
Egyébként van olyan ország, ahol a kereszténységre utaló tárgyak miatt meghurcolnak üzleteket, embereket. Gondolok itt a keresztre vagy éppen a karácsonyfára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!