Egyetértetek a belga döntéssel, hogy muzulmán nők nem takarhatják el az arcukat?
Pár napja volt a hírekben, hogy azt hiszem, ezt véglegesen meg is szavazták, és mondjuk sztem annyi igazság van benne, hogy ha egy európainak alkalmazkodni kell egy muszlim ország normáihoz és pl. egy csókért 1 hónapra lecsukják az európai turistát is, na akkor nekik is alkalmazkodni kellene még ennél is jobban az európai kultúrához.
Na persze az iszlám országokat nem kéne magunkra haragítani mert aztán lesz cirkusz, így is durva a terjeszkedésük, de ez speciel egy racionális döntés sztem.
Mi a véleményetek?
Az iszlámmal szimpatizáló nő vagyok.
Úgy vélem,hogy az azonosítás nem lehet indok arra,hogy valaki ne viselhesse a vallásának megfelelő ruházatot.
Hivatalos személy előtt(mint fentebb írta valaki,ezt nők végzik)bemutatja az illető az arcát,és ennyi.
Az is igaz,hogy jobb az egész testet eltakaró ruházat,mint a fél se...t és melleket szabadon hagyó európai/amerikai divat.
Engem zavar,ha valaki annyira igénytelen,hogy közszemlére teszi az alkatrészeit,kicsit olyan ez,mint a húspiac.
a vékonypántos kérdezőnek: zűr nem lenne, hivatalos értelemben. Mivel te nem vagy arab, muszlim. És egyébként is csak a nyugatbarát muszlim világba sétálhatnál csak úgy be. Ott is csak azokra a területekre, ahova engedik és senkit nem zavar a te vékony pántod.
De egyébként vékonypántos pólóban (és ezért árulkodik mérhetetlen ostobaságról a részedről a kérdés) Európában, Olaszországban, Spanyolországban, sőt az USA-ban sem engednének be jópár helyre. És lenne zűr belőle.
300%ig egyet ertek!
A burkat csakis polgarpukkasztara hasznaljak!
A sajat orszagukban NEM KOTELEZO,akkor itt miert hordjak?
Itt nem otthon vannak,viselkedjenek ugy ahogy ebben az orszagban a polgarok tesznek,ha nem tetszik vissza lehet ballagni kishazajukban!
Idejonnek megszulnek 6gyereket,segejekbol elnek,munkanelkuliek,es autokat gyujtokatnak,lopnak!
Utalom oket,a burkaval egyutt!!!!!!
08:36
figyi, ez most már egy másik téma, nem hiszem h köze lenne ahhoz amit kérdeztem
23:12
és mi abban az igénytelen?
ha valaki olyan h megteheti mert úgy néz ki, akkro nagyon is sexy és izgató ... na aztán persze van egy jó réteg akinek inkább takarnia kellene magát, ezt nemtom eldönteni, hogy akik amolyan szimpatizáns-félék, ők vajon ebbe a kategóriába tartoznak, és jobban érzik magukat, ha eltakarhatják mindenüket?
Sztem ez csupán pszichológia itt európai közegben, aki teljesen biztos a saját bájaiban úgymond, az meg persze h nem habozik kitenni. Na de ezzel most mi is a baj?
Jut eszembe, akkor muszlim országokban pl. nudistrandok sincsenek? Huhh :D
gondolom az már a vég lenne ... de ki tudja.
"Na de ezzel most mi is a baj?"(lemarom az arcom!)
Ha magadtól nem tudod, akkor sok pótolni valód van! De kezdésnek elmondom, hogy régen a nemesi nők takarták magukat!
(nagyon durva, hogy mennyire felborult az emberek értékrendje! észrevettétek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!