Muzulmán vallású albán férfiak valóban másodrendűként kezelik a nőket?
Lehet, hogy már én képzelem be a dolgokat és feleslegesen olvasgatok ilyen sztorikat. De attól félek, hogy valóban tartós lesz ez a kapcsolat és időközben mikor múlik a szerelem megváltozik. Pl. egy cikkben volt, hogy a pasi elhalmozta a lányt mindennel, szeretettel, tenyerén hordozta, aztán mikor elvette feleségül, teljesen megváltozott. A nőt lenézte, verte, nem szólhatott bele semmibe hiszen már az övé, nem volt önálló akarata, nem mehetett sehova. Született egy kisfiuk, és váláskor a bíróság alapból az apának ítélte mivel a nő jogilag is a férfi alatt áll.
De tényleg lehet csak túlkombinálom, mert csak fiatalabb korosztály, gondolom benne már gyengébbek az ilyen szálak. Már beszéltem vele hasonló dologról és azt mondta ő sosem tudna bántani, csak szeretni élete végéig. De én mégis aggódom...
Kedves kislányom!
Én nem vagyok muszlim, csak egy öreg csaj vagyok.
Azt javaslom, hogy mielőtt bármibe belemész (házasság, stb.) jól ismerd meg a fiatalembert, ismerd meg a családját is, stb. Mert lehet bármilyen vallású, sajnos vannak olyan pasik, akik ún. másodrendű emberként kezelik a nőket, vagy ha nem is kezelik őket másodrendűként, de később jönnek elő belőlük a rossz tulajdonságok.
Ezért azt javaslom kedves kislány, hogy ne rettegjél dolgoktól előre, mert akkor a rosszat fogod bevonzani, hanem légy óvatos, és körültekintő.
Üdv: egy öreg csaj
Idő közben megváltozik!!! :D
Ehhez nem kell muzulmánnak lennie!
Sziasztok!
A lányom Nélkül Soha c. művet 17 éves koromban olvastam el: apám adta a kezembe ezt a könyvet.
Hogy miért, azt most itt nem teregetném ki.
Az a lényeg, hogyha most olvasnám 28 éves fejjel, akkor már fenntartásaim lennének ezzel a művel kapcsolatban.
Mert nem biztos, hogy minden iráni/nem európai kultúrájú férfi ilyen szemét módon viselkedik, mert egy európai is viselkedhet úgy, mint egy állat, és lehet akármilyen vallású, sajnos mégis előfordul, hogy úgy viselkedik a feleségével, mint egy állat, mert üvölt vele, megveri, stb.
Szóval, kedves kérdező ne a vallását nézd a párodnak, hanem ismerd meg jó alaposan, és csak utána dönts, hogy vele szeretnél-e élni vagy sem.
Sok sikert kívánok neked.
Üdv: Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!