Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Istent ki teremtette? és aki...

Istent ki teremtette? és aki istent teremtette azt ki teremtette? és így tovább.

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 17:32
1 2 3 4 5
 41/47 zeronibble ***** válasza:

Kérdező szavai: "szerintem mindennek van forrása"

Igen, és mi ezt a forrást nevezzük Istennek. Tudod, ő az aki ott van, ahova nézel ;)

Jogod van mást gondolni. Viszont mást gondolni is ingyen van. Ezen már tényleg ne spóroljunk... Legyél annyira szabad (kényszermentes) ember, hogy saját elhatározásodból hívő leszel legbelül, és bólintasz Isten létére, sőt, gyakran kéred, helyezze eléd az utat, rágja szájba, amit tudnod kell, hadd lehess az egyik, aki Isten mellé állva enyhíti az ostoba szenvedést ezen a hatalmas, tudatlan bolygón! Kerülne ez valamibe? Mi a tényleges ok a görcsös elutasításra?

2011. nov. 23. 23:38
 42/47 anonim ***** válasza:

*Nem lehet hogy a VILÁG mindig is volt?

kérdőjel lemaradt

2012. jan. 13. 19:25
 43/47 eric_one ***** válasza:

#42-esnek!

Idézlek:

"Én meg arról pofázok, hogy biztos nem létezik"

-Hogy Te miről pofázol azt a lőtéri kutyát sem érdekli!

Ezzel a stílussal meg anyukáddal meg apukáddal beszélj otthon, vagy a kutyáddal vagy a feleségeddel ha van! Te neveletlen fatuskó!

2012. jan. 14. 09:19
 44/47 eric_one ***** válasza:
A #42-es választ sajnos törölték, így más került a 42-es helyére...
2012. jan. 14. 18:36
 45/47 Isram válasza:
Isten teremtette saját cáfolatát?
2012. máj. 6. 17:16
 46/47 anonim ***** válasza:

eric_one gratulálok, sikerült magadnak beszólni

"lőtéri kutyát sem érdekli"

ezen vagy fél órát röhögtem

"fatuskó"

ezen meg besz*rtam, kösz :D

2012. máj. 12. 13:17
 47/47 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy hülyeség amit írok, de egyszer olvastam hogy a Sátán volt az eredeti teremtö isten, ezért nem lehet hogy ö volt aki teremtett? De viszont öt is teremtette talán valaki aki egy másik világból származó volt.
2014. dec. 26. 02:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!