Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúihoz lenne néhány...

Jehova tanúihoz lenne néhány kérdésem. Válaszolnátok rá?

Figyelt kérdés
1. Hisztek abban, hogy a Biblia minden ember számára íródott?
2011. júl. 13. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
Nyugi, kérdező, látod? Én sem kaptam választ a kérdéseimre. A történetemet is elintézi annyival, hogy hazugság. Ezek után mit vársz tőlük?
2011. júl. 18. 22:41
 62/72 A kérdező kommentje:

Kértelek, hogy mutasd meg nekem konkrétan, hogy melyik olyan válaszodat forgattam ki, amelyikben egyértelmű, világos választ adtál A KÉRDÉSRE! De úgy látom, hogy veled nem lehet tisztességesen vitázni, mert állandóan kitérsz a kérdések elől. Én erre mondtam, hogy ez nem korrekt hozzáállás, ez nem az egyenességedet és őszinteségedet mutatja meg.

Most is nem tudom melyik történetedről beszélsz. Kérlek, hogy ha visszautalsz valamire, akkor ezentúl jelöld azt, hogy melyik hozzászólásokról volt szó, és ki mit mondott - hogy ne a levegőbe beszéljünk - mert nagyon könnyű általánosságban vádaskodni.

2011. júl. 19. 10:35
 63/72 anonim ***** válasza:
54%
A békesség első lépése az Őrtorony szerint, ha a tanúk vagy a volt tanúk olyan bizonyságot kapnak, amelyben feloldódik minden olyan kétséges elem, ami ahhoz vezetett, hogy a kétely megszületett bennük. Irgalom kell csak.
2011. júl. 19. 10:40
 64/72 A kérdező kommentje:

Ha nem kapok választ a 13. kérdésemre, akkor megválaszolhatom helyettetek?

13. Igen, emberek tanításai és az Őrtorony kiadványok hatására lettem Jehova Tanúja.

Ha rossz a válaszom, akkor kérlek javítsatok ki!

2011. júl. 19. 12:18
 65/72 anonim ***** válasza:
0%
A baj az, hogy többségében eddig is te válaszoltál helyettünk, kiforgatva azt, amit írtunk! Aki az egészet visszaolvassa, világosan látni fogja, hogy egyértelműen fogalmaztam és nem tértem ki a válaszok elől, egészen addig, míg azt nem láttam, hogy a te önkényes "igazságaid" figyelembe sem veszik őket.
2011. júl. 19. 12:47
 66/72 A kérdező kommentje:
Re: 22:41 Bocsánat, nem figyeltem oda, hogy kinek válaszolok (10:35-ös válaszomban), azt hittem, hogy a 39%-os vagy.
2011. júl. 19. 19:37
 67/72 anonim ***** válasza:

semmi baj, nézd meg mindig a százalékokat, jó támpont ahhoz, ki mit írt. De akkor ezentúl aláírok, egyszerűbb lesz. Én vagyok a gyerekkori jehovás sztori írója, és a kedves kérdezővel együtt én is várom a kérdéseimre a válaszokat.

LAdis

2011. júl. 19. 20:32
 68/72 Hubai válasza:
a a bibliában ien keménylegények voltak h szétválasztottáka vizet meg összekutyulták a nyelveket meg hasonloo hatalmas dolgok akkor hol vannak maa?
2011. júl. 20. 16:50
 69/72 anonim ***** válasza:
43%

# 46/68 2011-07-15 16:27

Az erőnek erejével magadra kényszerített hamis vizsgálati technikád pedig nagyon gyenge lábakon áll.

Elmondtuk neked, hogy a hamisítványok vizsgálatából nem fogsz igaz eredményt elérni.

"Objektivitásról" beszélsz, mikor valójában éppen az teszi szubjektívvé az egészet, hogy EMBEREKRE HALLGATSZ! Érted? Te nem az isteni bölcsesség szerint gondolkozol, mikor a különböző egyházak hivatalos (gyakran emberi) tanításait, azok exei (szintén emberi, tehát szubjektív) véleményével akarod vizsgáztatni.

Csak éppen a Biblia eredeti tanítását, Isten Szavát hagytad ki a képből. Ez igen! Mindezt Sátán világában. Gratula!

A puding próbája az evés!"

hat IGEN ! ez aroganciaval tele valo valasz !

( egy EX .Jehova tanuja SZERVEZETEHEZ mondja mindezt neked ! Ja ! " bocs " nem engedi meg a SZERVEZETED, hogy velem beszelj ! ugyhogy, nem varok valaszt toled TESVER ! ....)

Jezus, arroganciaval volt vajon tele mind te fentebb ? NEM !

Honnan veszed, hogy te Isteni "...bölcsesség szerint gondolkozol..." nal ?

e vilag istene szerint lehet ! mert kicsi i vel is irtad ! vagyis, jol irtad ! Satant is a felfuvalkodasa vessztetet el ! ....

Ui : EX .Jehova tanuja SZERVEZETEHEZ vagyok, mert en, Jehova Igaz Istenek tetem eszkut ! nem egy szervezetnek ! nem embereknek ! tik meg ujjaban, velemenyem szerint, ELSO helyre helyezitek a szervezet torvenyeit ! nem Jehova Biblia torvenyeit , itten, a SZERETETT torvenyerol is beszelek es nemcsak ! persze .....Jezus tissztan mondta : SZERESETEK ELLENSEGETEIKET ! meg tik, engem nem szeretek ! vagyis, nem vagytok Jezus tanitvanyai !

Mert Jezus azt mondta : onnan foglyatok megtudni, hogy kovetoim, hogy SZERETETT ! vann bennuk, meg bennetek, akik Jehova tanui szervezethez tartoztok, nem gyakoroljatok az IGAZI szeretetettet ami az ELLENSEG irant is kell gyakorolni !

tik, volt tesvereitek irant nem gyakoroljatok !

a tobbikrol, mit is meg mongyunk ?

szeretitek egymast ! ennyi !

aki, ellenetek szol, ellensegetek, satanista vagy tudom is en, mit meg mondtok rolunk !

peddig, EN IS SZERETEM Jehovat ! meg mindezt, se te, se a te szervezeted, akinek bkolsz, nem allithatod le !

2012. febr. 1. 12:24
 70/72 anonim ***** válasza:

54/69 2011-07-16 16:08 Privát üzenet

14. kérdés:

.....

És ekkor jött a legjobb. Két óra múlva 4(!) rendőr jött! Üvöltöztek velünk, egyikünket megpofozták. Ezek a .... kihívták ránk a rendőröket! 11-12 éves GYEREKEKRE!!!

15. kérdés:

Miféle Emberek Maguk ????"

Eddig, szimpatizalva olvastam kerdeseit, stb et, ezt mar nem irom ala !

Itten nem lehet igaza ! Jehova tanui a szervezetukel egyut, nem egy agresziv szervezet !

nem hiszem , hogy megpofoztak ! ez mar tulzas reszerol !

sajnalom, hogy idaig jutott ! sajnalom, de csalodtam Onnben ! .....

gondoltam, remeltem, hogy valojaban keresi a Bibliai igasagot ! tevedtem !

Onn csak megcafolni, LEMONDANI akkarta Jehova tanui szervezetett ! ....

valaszolok en kerdesere ( egy EX - Jehova tanui szervezetehez tartozo ! ) , egy Biblia torvenyek irant erdeklodo emberek !

2012. febr. 1. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!