Vajon ma is vannak még ilyen szülők?
"Ja, ennyi erővel a légzés, szívverés, evés-ivás, ürítés, beszélgetés, zenehallgatás is felesleges pótcselekvés!"
A légzés egyenlő a beszélgetéssel?
"Képzeld, régebben szigorúbban nevelték a gyerekeket és nem volt sok drogos, tanárverő, visszapofázó, szüleit lenéző, züllött, értékvesztett gyerek mint most! "
Mert elnyomták magukban a borzalmakat azért. Meg nehezebb volt a drogok felkutatása is.
A szülők lenézésénél nem rögtön a gyereket kell hibáztatni, lehet, hogy a szülő...
A gyerekverések a következőkbe sorolhatóak szerintem:
- Düh levezetése
- Hit abban, hogy ez segít a gyerek lelki fejlődésében
- "Bosszú", pl. sok gyerekverőt pofoztak fel túl sokszor (én az egyet is elítélem)
Egy ateista
És miért kéne sportot üzni belőle?tulajdonképpen bármilyen tevékenység lehet addiktiv,ez nem a szexualitás sajátossága.
Ha valaki nem tud leállni egy bizonyos tevékenyésggel,ez határozza meg az életét,meg kell kapnia a "napi adagot" internetből,tvből,vásárlásból,cigiből,kávéból,maszturbációból akkor függő.Ez rossz.
Ha valaki mértékkel internetezik,tvzik mazstizik az rossz? Akkor felvilágositalak titeket ,hogy ezekszerint ti is ugyanannyira bünöztök most,hogy az internet előtt ültök mint az aki net helyett éppen maszturbál.
Vagy a net előtt maszturbál. :))
Nem is állítottam, hogy egyedül a szexuális ösztönök mértéktelen, helytelen célú és addiktív alkalmazása rossz. Bármi lehet az.
Kinek mennyi maszturbálásra van szüksége...
Mekkora az a mennyiség, amely mértéktelen? Ki állapítja meg?
Szerintem ez vérmérséklettől függ. És máshogyan szabályozzák a hormonokat az évszakok is.
Én pl. soknak tartom a napi 1-2 maszturbálást. De valaki akár napi 8* is végzi. Nekem már a napi szintű is sok. Ezt szerintem érzi az ember itt belül.
A maszturbálás különösen fontos a szexuális adottságunk továbbfejlesztésében, testünk megismerésében. Valaki csak egyszerűen, gyorsan megszabadul a spermájától. A helyes alkalmazását folyamatosan meg kell tanulni, kísérletezéssel, új dolgok kipróbálásával a szerelmi életünk gazdagításában lehet szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!