Tűnődtél-e már azon, vajon ki lennél ha más időben, más helyen, más szülők által, más körülmények közt születtél volna?
Igen, én gondolkodtam rajta. A reinkarnációban nem hiszek, de néha megfordul a fejemben, hogy előző életemben esetleg muszlim voltam, mivel ha arról hallok, hogy egy muszlimot bántanak, akkor én üvölteni tudnék, olyan mérges vagyok, pedig nincsenek muszlim barátaim, és keresztény vagyok, és nem tudok magyarázatot találni arra, hogy miért szeretem ennyire ezeket az embereket, és miért éreztem úgy, hogy beleőrülök abba, hogy az osztálytársaim azt mondták amikor 2011. szeptember 11-én voltak a terrortámadások, hogy majd az arabokból szappant főznek, és nem tudom, hogy miért mondtam nekik, hogy oké csajok, akkor belőlem is főzzetek szappant.
Üdv: 29/L
Más szülők és körülmény jobb lett volna. De talán egy más körülmény is sokat javított volna szüleimen (saját ház, több pénz).
Talán jobban törődtek volna velem és a jövőmmel, lehetnék profi rajzos, ha nem hagynak elkallódni és ovi után művészeti suliba iratnak.
Az időn nem gondolkodtam, helynek jó itt, bár elég negatív tud lenni a kilátás...
Tűnődtem párszor rajta, de arra a megállapításra jutottam, hogy lehetne sokkal jobb is úgy az életem, de lehetne sokkal rosszabb is.
Mindenkinek azokkal az adottságokkal kell megoldani a dolgait, amiket kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!