Ki, hol és milyen körülmények között találkoztak istennel v. istenekkel?
Nem ez volt a kérdés. Örülök neki, hogy sikerált letenned a piát, de nem erre volt kíváncsi a kérdező.
Az ókori mezopotámiaiak váltig állítják, hogy találkoztak az Istenekkel, sőt ott volt a mai, irak területén az egyik városuk. érdekesm hogy több mint 2500 éves agyagtáblákon, rengeteg "bibliai" történet szerepel, pedig akkor a biblia még nem is létezett.
Szerintük az életet az Istenek a Nibiru bolygóról hozták le a földre, és a vízözön előtt elmentek.
Állítólag azóta se látták őket, de 2012-re igérik a Nibiru következő ittlétét.
Kedves 8:40-es. Ez abszolute aláírja a sumér teremtés elméletet, az istenek a Nibiruról küldték, fiaikat a nephilimeket a földre, akik saját képükre (génmanipulációval) megteremtették az embert. A sumérok azt írták a földől, hogy a 7. bolygó. ez persze nem igaz a mai felfogás szerint, vagy mégis? ha kívülről jövünk be a naprendszerbe akkor bizony a föld a 7. honnan tudták?
Honnan tudtak a mars és jupiter közti aszteroida sávról? szabad szemmel nem is látható.
Egyszóval nem állítom, hogy nincs Isten, de akik a földre az életet hozták, valszeg nem azok akikről a biblia ír.
Ha az ember kicsit nyitottabban áll, a dolgokhoz sok érdekes dolgot láthat, és elgondolkodhat rajtuk.
Én Hollóháza mellett a hegyen, ahol sátoroztunk, egy hajnalban.1985-ben, 20 évesen.
A többiek aludtak, én ültem a dombon, s egyszer csak éreztem, hogy Isten jelen van, mindenütt, körben a hegyeken, s völgyeken, s hogy az én számomra, miattam mutatkozott meg.
Minden kétségem elmúlt, s azóta is tart a hitem, és a bizalmam.
8:04!! Éppen hoyg ez volt a kérdés: "személyes példák is érdekelnek!"
nem elmélkedést akart kérdezni a témáról, hanem példákat gyűjt a kedves kérdező. Megtörtént eseteket. A múltból és a jelenből.
Szia!
Meggyőződésem szerint Isten minden emberrel szeretne találkozni. A Szentírás tanulsága szerint ez a találkozás minden esetben az ember miatt hiúsul meg. A Bibliában véges-végig olvashatod ezeket a találkozásokat: Ábrahámot a Mamré tölgyesében látogatta meg 3 vándor 2 angyal kiséretében Isten, aztán Jákobnak az unokájának először álmában jelent meg, majd megküzdött vele fizikailag is a Jabbok révénél, ahol sántán távozott. Aztán ott van Mózes, akivel úgy beszélt szemtől szemben, mint ahogyan ember szokott szólani a barátjával. Dániel próféta társait kézenfogva vezette ki a tüzes kemencéből...stb.
Engem 16 évesen szólított meg először egy ifjúsági táborban, ahol reggel kimentem egy padra imádkozni. Azóta naponta kapom tőle a vezetést.
Üdv. Péter
Aki Hollóháza mellett látta Istent, annak a beszámolója teljesen egyezik az én érzéseimmel. Egyszer, külföldön volt, de teljesen mellékes, hogy hogy hol, csak az érzés a lényeg. Én akkoriban egy versben írtam meg ezt.
Élménybeszámoló
Valahogy én a jó ízeket, olyan nagyon, mint
mások, nem élvezem.
És talán mert az orrom kicsi,
a szagokat, illatokat épp csak észreveszem.
A szép zenét igen.
A fülemen át gyönyörűen
magamba engedem, de eléggé hangosan kell
szólnia, hogy halljam.
Viszont a szép látvány boldoggá
és vágyakozóvá tesz. De La Lgunánál az
autós kilátóban,
és amikor Chinamádában a
föld és az ég között járkáltunk, majdnem hangosan
zokogni kezdtem az
elfogódottságtól. Éreztem,
valahogy láttam, és egész testemmel felfogtam,
hogy jelen van Isten.
Valahogy a rezgésszám, talán
mágneses mező, elektron felhő, vagy ilyesmi.
Közrefog, felemel…
Csak nézni kell, … vibrálni hagyni….
A vendéglőben, ahol ettünk, volt egy óriás,
Meg egy kisebb festmény.
Ottani tájképek. Látszott, hogy
aki festette, ugyanazt érezte a hegyek
fölött, mint amit én.
09.33-as, 10.09-es!
Csak reménykedem, hogy nekem is lehet egyszer ilyen élményben részem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!