Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tűnődtél-e már azon, vajon ki...

Pelgrim kérdése:

Tűnődtél-e már azon, vajon ki lennél ha más időben, más helyen, más szülők által, más körülmények közt születtél volna?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, sokszor.
2011. jún. 28. 02:39
 12/15 anonim válasza:
Igen, én sokszor gondolok erre. Ilyenkor mindig megrémülök, mert más körülmények között biztosan teljesen más emberré váltam volna, más tapasztalatokkal, élményekkel, ízléssel, életúttal, még ha a személyiségem ugyanez marad is. Számomra ijesztő belegondolni abba, hogy milyen apró dolgok hathatnak ránk, terelhetik az embert egyik vagy másik útra, és hogy tulajdonképpen csak véletlenek összessége, hogy az lettem, aki vagyok.
2011. jún. 28. 08:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, én tuti valamilyen állat voltam, vagy leszek egy másik életben mert imádom az állatokat, főleg a kutyákat, és a delfineket, és a víz a lételemem! Imádom a tengert Talán a kettő közül valamelyik!
2011. jún. 28. 10:01
 14/15 anonim válasza:
Jobb lett volna valami normalis anyanak születni nem olyan szemétladá ak és idegbetegnek mint anyam aki elvette az örökségem ill átjátszotta masnak meg kihasznált meglopott engem gyűlölöm
2015. szept. 19. 15:35
 15/15 anonim válasza:
Én lennék Jim Morrison!
2017. ápr. 10. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!