Vajon ma is vannak még ilyen szülők?
második válaszoló vagyok
Ez a kérdés eredetileg a gyermeknevelés témakörben jelent meg, ezért húztam fel magam.
Bocsánat
Más a saját testének felfedezése, meg más dolog a rendszeresen végzett maszturbáció. Az utóbbi olyan, mint a cigi, rá lehet szokni, pótcselekvés, amikor valami hiányzik. Egy boldog, kiegyensúlyozott embernek nincs szüksége maszturbációra.
még mindig a második
tegnap 23:01, és 23:28: 23:30, és 23:32 meg is fogalmazták, hogy mit gondolok.
23:52: ha eddig nem értetted meg miről beszéltem, most már nem is fogod.
Mackó Lackó: Tudom, hogy természetes dolog a maszturbálás, és férfi vagyok. Néhány dolog nem annyira primitív, mint ahogy te azt hiszed.
ma 07:33: Mégis milyen témakörbe kellett volna tennem?
ma 08:10: Most komolyan? A maszturbálás mint addiktív tevékenység?
Kedves kérdező!
Akikről te írtál, azok inkább fanatikusak. Ilyenek mindenhol vannak. Nem kell ahhoz kereszténynek lenni. A Prédikátor könyvében is benne van, hogy neveld a gyerekedet neki megfelelő módon! Csak ha kell, akkor alkalmazz verést, de soha ne haragból!
Akkor a középkorban mindenki veréssel és bántalmazással nevelte gyerekét? Minden egyes gyerek lelki sérült lett?
Ez képtelenség. A marxista történetírás feketíti be így a kereszténységet.
A kereszténységnek megvannak a maga tanai. Ezt vagy tiszteletben tartod, vagy nem. (tudod: tolerancia! Ti, liberálisok hangoztatjátok!) De pszichológiai érveket felhozni, hogy a kereszténység bizonyítottan káros egyszerűen ostobaság!
Képzeld, régebben szigorúbban nevelték a gyerekeket és nem volt sok drogos, tanárverő, visszapofázó, szüleit lenéző, züllött, értékvesztett gyerek mint most!
Akkor még megtanították, hogy mi a tisztelet!
Na döntsd meg az érveimet!
A 19:54-es hozzászóló nagyon okosan összefoglalta szerintem a lényeget.
"A maszturbálás mint addiktív tevékenység?"
IGEN! Saját tapaszatalat, na ehhez mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!