Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vajon ma is vannak még ilyen...

Vajon ma is vannak még ilyen szülők?

Figyelt kérdés
A régi korok keresztény nevelésére gondolok. Konkrétan egy filmben (Fehér szalag) volt egy olyan jelenet, amiben egy 13 éves fiút a szülei éjszakár az ágyhoz kötöztek hogy ne maszturbáljon. Mivel tudom, hogy rengeteg vallásos, agresszív, és ostoba ember van így felmerült bennem hogy esetleg még ma is van olyan szülő aki tiltja, vagy megszégyeníti gyermekét a maszturbálás miatt. Szóval szerintetek létezik ma még ilyen?
2011. jún. 2. 15:13
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
0%
Az agresszivitás és ostobaság NEM VALLÁSHOZ KÖTÖTT! Itt az élő példa...
2011. jún. 2. 23:52
 32/51 anonim válasza:
0%
Szerintem nem kell volna egy ilyen komoly kérdést megfogalmaznod csak azért hogy megtudd hogy normális dolog e a maszturbálás. Szerintem nyomasd nyugodtan. Kapd el a brét azt csá. Hopp. Van egy sanda gyanúm, hogy neked nincs olyanod.
2011. jún. 3. 01:09
 33/51 anonim ***** válasza:

második válaszoló vagyok

Ez a kérdés eredetileg a gyermeknevelés témakörben jelent meg, ezért húztam fel magam.

Bocsánat

2011. jún. 3. 07:33
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Jól meg fog lepődni aki azt gondolja,hogy egy 3-4 éves gyerek nem fog a kukacához/puncijához nyulni mert imádkozik anyuka szoptatás közben:D:D:D
2011. jún. 3. 08:07
 35/51 anonim ***** válasza:
15%

Más a saját testének felfedezése, meg más dolog a rendszeresen végzett maszturbáció. Az utóbbi olyan, mint a cigi, rá lehet szokni, pótcselekvés, amikor valami hiányzik. Egy boldog, kiegyensúlyozott embernek nincs szüksége maszturbációra.

még mindig a második

2011. jún. 3. 08:10
 36/51 A kérdező kommentje:

tegnap 23:01, és 23:28: 23:30, és 23:32 meg is fogalmazták, hogy mit gondolok.

23:52: ha eddig nem értetted meg miről beszéltem, most már nem is fogod.

Mackó Lackó: Tudom, hogy természetes dolog a maszturbálás, és férfi vagyok. Néhány dolog nem annyira primitív, mint ahogy te azt hiszed.

ma 07:33: Mégis milyen témakörbe kellett volna tennem?

ma 08:10: Most komolyan? A maszturbálás mint addiktív tevékenység?

2011. jún. 3. 13:12
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ennyi erővel a légzés, szívverés, evés-ivás, ürítés, beszélgetés, zenehallgatás is felesleges pótcselekvés!
2011. jún. 3. 13:16
 38/51 anonim ***** válasza:
Akikről írsz, úgy tudom hasonlóak a farizeusokhoz. Felmerül a kérdés, hogy Jézus őket sem szereti, és ahogy Ő fogalmazott, maguk a gonoszok.
2011. jún. 3. 13:21
 39/51 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Akikről te írtál, azok inkább fanatikusak. Ilyenek mindenhol vannak. Nem kell ahhoz kereszténynek lenni. A Prédikátor könyvében is benne van, hogy neveld a gyerekedet neki megfelelő módon! Csak ha kell, akkor alkalmazz verést, de soha ne haragból!

Akkor a középkorban mindenki veréssel és bántalmazással nevelte gyerekét? Minden egyes gyerek lelki sérült lett?

Ez képtelenség. A marxista történetírás feketíti be így a kereszténységet.

A kereszténységnek megvannak a maga tanai. Ezt vagy tiszteletben tartod, vagy nem. (tudod: tolerancia! Ti, liberálisok hangoztatjátok!) De pszichológiai érveket felhozni, hogy a kereszténység bizonyítottan káros egyszerűen ostobaság!

Képzeld, régebben szigorúbban nevelték a gyerekeket és nem volt sok drogos, tanárverő, visszapofázó, szüleit lenéző, züllött, értékvesztett gyerek mint most!

Akkor még megtanították, hogy mi a tisztelet!

Na döntsd meg az érveimet!

2011. jún. 3. 19:54
 40/51 anonim ***** válasza:

A 19:54-es hozzászóló nagyon okosan összefoglalta szerintem a lényeget.

"A maszturbálás mint addiktív tevékenység?"

IGEN! Saját tapaszatalat, na ehhez mit szólsz?

2011. jún. 3. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!