Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Meg vagyok keresztelve hogy...

Meg vagyok keresztelve hogy szedessem le magamról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kiskoromba megkereszteltek a szüleim SAJNOS.Hogy tudnám leszedetni magamról a megkereszteltséget ?Kérem segítsetek utálom a keresztényeket de meg vagyok keresztelve segítsetek kérem
2011. máj. 14. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 11ptr ***** válasza:
100%

... van megoldás!!! Zsidóvá kell válnod, ezt "betéréssel"

érheted el. Utána kimész Izraelbe, és a Kneszetben idézeteket olvasol fel a Mein Kamfból. Tutira leveszik rólad a keresztvizet! És utána iparkodj elpucolni onnét, nehogy egy palesztin Skaddam rakéta kupán találjon, mert akkor felesleges volt az egész.

2011. máj. 15. 17:02
 52/74 anonim ***** válasza:

16:59

Neked is biz' a jó kur.... any....tehát az anyád pénzt cserél szerelemre fogalmazzunk így. És nem én kezdtem mr nagyonvallásos.

2011. máj. 15. 17:06
 53/74 anonim ***** válasza:
0%
tuti,hogynem vagytok normálisok,mivel egy normélis ember,meválogatja a szavait,havallásos,vagy pedig ateista.
2011. máj. 15. 18:54
 54/74 anonim ***** válasza:
9%

Utolsó! Teljesen igazad van.

Egyes emberek tényleg nem normálisak.

Az meg, hogy tudom-e úgy teljesíteni a vallásomat, hogy Isten elfogadja, az hadd legyen már az én problémám.

A kereszténység után keletkezett valások nem emberi kitalációk, hanem Isten kinyilatkoztatásai (ide nem tartoznak a különböző keresztény szekták)

Az iszlám is Isten kinyilatkoztatása, és a baháí vallás is az. A buddhizmus is az, de az még a kereszténység előtt nyilatkoztatott ki. Ezt azonban nektek hiába magyaráznám, sokan nem értenék meg.

Üdv: Anna

2011. máj. 16. 00:02
 55/74 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudod leszedetni te állat.

Nem löttyenet víz, nem jelkép, mély billog, ami ha akarod, ha nem, azt hirdeti, hogy az Egyház tagja vagy, igen, hihetetlen, de még te is kispö.cs.

Élj úgy, hogy tudd, a kereszt jele ott lángol az idióta homlokdon, nincs az az eszköz, szertartás ami lekaparja.

.

2011. máj. 16. 12:24
 56/74 anonim ***** válasza:
Térjél át az Ateista Egyházba. Ők abban hisznek, hogy Isten nincs is.
2011. máj. 16. 12:46
 57/74 anonim ***** válasza:

12:24-es hozzászólónak van igaza.

Éjjél csak úgy, hogy benned van a tudat, HOGY AZT AZ ÉLETBE TE LE NEM MOSOD MAGADRÓL!!

Ahogy már korábban írtam, nem tudom, hogy hogy lehet egy ekkora baromságot kérdezni?! Ez is az IQ-d alacsonyka számára utal..

2011. máj. 16. 14:49
 58/74 anonim ***** válasza:
0%
A gyermekkori keresztség NEM ÉRVÉNYES!! Tehát te Isten törvényei alapján nem vagy megkeresztelve!!
2011. máj. 17. 16:44
 59/74 anonim ***** válasza:

Anna ,és más kedves emberek!

Csak egy Isten van,aki Jézus Krisztusban bemutatkozott nekünk,hogy ne keljen őt kitalálni,ha valaki eszt nemfogadja el,egy kitalált,elképzelt" istent" fog tisztelni,mint ahogy a világvallások ban többen is teszik.

Lehetsz akármijen vallású,csak a búneid legyenek megbocsájtva,enélkül ne halj meg,ha lehet!!!!

2011. máj. 17. 21:18
 60/74 anonim ***** válasza:
2012-ben lesz a világvége. Erre a rövid időre már kibírod megkeresztelve is. Gondolj arra, hogy csak egy keresztes pók vagy!
2011. máj. 18. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!