Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Meg vagyok keresztelve hogy...

Meg vagyok keresztelve hogy szedessem le magamról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kiskoromba megkereszteltek a szüleim SAJNOS.Hogy tudnám leszedetni magamról a megkereszteltséget ?Kérem segítsetek utálom a keresztényeket de meg vagyok keresztelve segítsetek kérem
2011. máj. 14. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
91%
Mivel beirogattál ide és mi válaszoltunk, ezért mától kezdve a gyakorikerdesk vallás tagjává nyilvánítunk. Átestél minden formaságon, megvolt a beavatási szertartás, tehát mától ennek a vallásnak vagy a tagja. Ezt pedig nem tudod leszedetni magadról akármit is teszel, hinned kell bennünk.
2011. máj. 14. 10:07
 22/74 A kérdező kommentje:

ok

Am megv vagyok keresztelve az egy hülyeség.Semmi értelme ezért szeretném megszüntetni

2011. máj. 14. 10:07
 23/74 anonim ***** válasza:
75%
Most már nem kell.
2011. máj. 14. 10:08
 24/74 anonim ***** válasza:
77%

Tök igazuk van az előttem szólóknak. Te tényleg kezelésre szorulsz, mert aki 20 éves, nem kérdez ilyen ökörségeket, és tud normálisan beszélni az emberekkel/emberekről.. Na, meg hát az egód is a mennyeket üti.. De lényegtelen.

Egyébként, ha már itt tartunk, én is meg vagyok keresztelve. Valamilyen szinten hiszek is ebben az egészben, de én sem járok templomba.

Ennyi az egész.

17/F

2011. máj. 14. 11:26
 25/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgat miket gondolsz, de ne titulálj "köcsögnek" a saját vallási meggyőződésem miatt, ezt egyébként a törvény is tiltja.
2011. máj. 14. 13:11
 26/74 anonim ***** válasza:
a vallás arról szól,hogy hiszel az adott dologban.tehát ha nem hiszel a keresztény Istenben,meg az egész kereszténységben,akkor nem számít,hogy megkereszteltek,azért sem,mert eleve nem a saját döntésed volt az egész.Nincs ilyen,hogy "leszedetni",ez nem anyajegy.önálló döntés,és hit kérdése.engem is megkereszteltek kicsiként,szüleim minden ebédnél hangosan imádkoznak,járnak templomba,csak én vagyok a kivétel,mert már a saját utamat járom.utálni a keresztényeket,vallást meg nincs értelme,erre már rájöttem,egyszerűen nem kell foglalkozni velük,csak irányt kell váltani,és szabad leszel.Ámen:-)
2011. máj. 14. 13:20
 27/74 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te roppant szimpatikus ember lehetsz :D A stílusod olyan, mintha 12 éves lennél.
2011. máj. 14. 14:58
 28/74 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező, te látom nagyon h.ülye vagy.

Írtad, hogy nagy sátánista vagy....na de te észkombájn a sátánisták is elismerik isten létét, mivel nélküle ugye nem lehetne sátán se.

Amúgy meg ha sátánista vagy akkor legjobb, ha nem foglalkozol a kereszteléssel, az akkor számít csak valamit ha hiszel is benne, csak lelocsoltak egy kis sós vízzel... ja és nem lehet SEHOGY sem leszedetni.

2011. máj. 14. 16:38
 29/74 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg: a sátánisták nem utálják az embereket, légy oly kedves és olvass utána te állatkirály :D
2011. máj. 14. 16:40
 30/74 Tyler913 ***** válasza:
100%

Szerintem a kerdezo egy 12 eves kiscsavo,aki kicsit tul sokat Diablozott...

Figyu kisoreg! Tolem aztan vallhatod magad satanistanak,nekem tokmindegy.De ahogy elottem is mar sokan megirtak,a kereszteles csak egy szimbolikus szertartas,csak akkor van jelentosege,ha hiszel benne.Ha nem hiszel,akkor szamodra a kereszteles jelentosege nem ervenyes,ergo mit akarsz megszuntetni rajta?

Na,most menjel szepen vissza jatszani.

2011. máj. 14. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!