Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Meg vagyok keresztelve hogy...

Meg vagyok keresztelve hogy szedessem le magamról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kiskoromba megkereszteltek a szüleim SAJNOS.Hogy tudnám leszedetni magamról a megkereszteltséget ?Kérem segítsetek utálom a keresztényeket de meg vagyok keresztelve segítsetek kérem
2011. máj. 14. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
39%

Nem lehet a keresztséget "leszedni".

Isten szeret téged, most már meg főleg nagyon, és mindíg megbocsájtja a hitehagyásodat, és minden bűnödet.

Isten AKKOR IS SZERET, HA TE NEM AKAROD. Ilyen a természete.

2011. máj. 14. 22:30
 42/74 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy én ezt azért mondom, mert született Blahai vagyok. Van is itt a Blahánál egy templom, ott hallottam ezt.
2011. máj. 14. 22:36
 43/74 anonim ***** válasza:
100%

Anna, neked muszáj leírnod minden második mondatodban, hogy baháí vagy?

Amúgy Magyarországon van templomotok (vagy nem tudom mijük van a baháíknak)?

2011. máj. 14. 22:44
 44/74 anonim ***** válasza:
12%

Kedves utolsó!

Sajnos, Magyarországon nincsen baháí templom, a legközelebbi baháí templom Európában Frankfurt mellett van.

Egyébként nem írom le minden második mondatban, hogy baháí vagyok, csupán elkerülhetetlen erről írnom, amikor valamit baháí szemszögből magyarázok. Egyébként nem vagyok még teljesen baháí, mert még kell hozzá tanulnom, de elég közel vagyok már ehhez az állapothoz, és a hitet hivatalosan is fel kell venni, ez még nem történt meg.

Ez egyébként nem bonyolult, öt perc sincs az egész.

Üdv: Anna

2011. máj. 14. 22:50
 45/74 Ozmium42 ***** válasza:
67%
Igen, muszáj neki.
2011. máj. 15. 00:54
 46/74 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Ozmium!

Kinek muszáj, és mit?

Elmagyaráznád?

Üdv: Anna

2011. máj. 15. 09:54
 47/74 anonim ***** válasza:

Szóval te a sátánban hiszel. A sátán pedig Isten ellentéte vagyis te is valami hasonlóban hiszel. Te tiszta hülye vagy. Ugyanúgy hiszel valamiben mint a keresztények.

Valszeg bűntudatod is van.

B'meg hogy lehet valaki ekkora gyökér....

2011. máj. 15. 12:21
 48/74 anonim ***** válasza:
5%

Anna !!!!!

Jó ha tudod,hogy minden vallás,(a zsidó vallást kivéve,mert azt Isten rendelte el,ideiglenesen de mihelyt,Jézus Krisztus megkötötte az Újszövetséget,ez is érvényér veszti)

emberi kitaláció,sokszor a fantázia ,és a nyomor szüleménye.A jó cselekedetekre,épít,vagyis én (egó)központú,és sohasem lehet biztos benne az ember,hogy elég jól teljesített e ,hogy Isten elfogadja.

Sokkal egyszerübb,Jézus Krisztus megváltása,csak elfogadod és kész!Na persze úgy ahogy Ő kínálja ,és nem úgy ahogy a "vallások".Kimondta rajta kívűl:ÉN VAGYOK AZ ÚT,AZ IGAZSÁG,ÉS AZ ÉLET.Lehet követni,sokféle eszmét,vallási vezetőt,vagy tagja lenni valamilyen vallásnak,de az örök életet csak Jézusnál találjuk meg,ha hiszi,valaki,ha nem.

Olvasd el az Evangéliumokból mitkínál Jézus,és vesd össze avval mitkínának a vallások,érdemes elgondolkodni.

2011. máj. 15. 16:22
 49/74 anonim ***** válasza:
33%

16:22

Ne neten téríts....meg egyébként elég vicces a már vagy 50x átírt, össze-vissza fordított bibliai meg mit tudom én milyen könyvecskékre hivatkozni. Nyilván van erkölcsi tanítása ami szép és jó, de ez egy kitalált vallás. Talán egyedül az indiai brahmanizmus az ami "magától" alakult ki (mondjuk azt is emberek találták ki, szóval tök mindegy).

2011. máj. 15. 16:49
 50/74 Ozmium42 ***** válasza:

16:49

Ne mondd már meg, hogy ki hol térítsen, főleg a Vallás és Valláskritika rovatokban, főleg, ha barlangban élsz, ahová bekötötték a zinternettet!

2011. máj. 15. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!