Meg vagyok keresztelve hogy szedessem le magamról?
Nincsen pokol se meny ország!! Csak másvilág van ha meghalunk a jók és rosszak egy világba kerülnek.Úgy mint ebbe az életben.
De nem ez volt a kérdés.
Ha nem hiszel benne, akkor mit számít, hogy meg vagy-e keresztelve?
(Amúgy én hiszek Istenben, tök jónak tartom az egészet...)
Pusztuljatok el mocskos köcsögök.
A Kérdésemre válaszoljatok ne véleményeket írjatok basszátok meg
A kereszteles az az hogy szüleid megfogadták hogy úgy nevelnek és neveltetnek hogy jo keresztény legyél. Ezen nem lehet mit "leszedni"... Ez egy ígéret és egy szimbolikus mosdatas a hogy meg vagy váltva a buneidtol....
Amúgy megkerdedzhetem hogy hány éves vagy és miért faj hogy meg lettél keresztelve?
Egyik előző vagyok.
1. Ha nem hiszel a keresztenysegben (bár nem értem hogy egy szeretet hirdető nézetben főleg a mai világban mi a gond de mindegy) akkor miért faj hogy egy lelkész baba korodban öntött rad vizet?
2. Meg mindig nem lehet ezen mit leszedni mert a szuleindek volt a fogadalma a te neveltetesedrol, a hitedet később kellett volna saját magad megerositened.
3. A megöléses elkepzelesedhez inkább nem szólok semmit
A gyilkosság csak vicc volt.
De utálom az egész szeretetet meg ilyeneket.Magamat szeretem mindennél jobban.Nem foglalkozok senkivel nem érdekel senki.Csak hogy nekem jó legyen az a lényeg.
De hogy tudnám leszedetni magamról a kereszteltséget ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!