Miért támadja sok hívő az ateistákat?
A világ végéig ez a két tábor megfog maradni.Utána majd meglátjuk kinek volt igaza.
Az a gilisztás jópofa alak lehet.
"Nem egyszer láttam már olyat, hogy a hívő szinte agresszíven esett neki szegény ateistának, mert a hívő szerint kell valamiben hinnie mindenkinek."
Mivel szinte mindenki kiröhög a vallásosságom miatt, ezért nem veszek el ilyen részletekben. Sorry
A hívőnek az a dolga hogy térítsen. Mert szerinte a vallása az igazság. Van két ellentmondó igazság? Nincs. Nagyon tetszik hogy néha már a hívők is támadják a másikat és nem fordítva. Ha ennyire nem tetszik akkor világosítsd fel hogy nincs isten. Ja? Hogy a legtöbb ateista ilyenre nem képes?
[gondolok itt a komfort-ateistákra akikből úgy lett istentagadó hogy lusták elmenni templomba...]
Én soha nem láttam ún. Komfort-ateistát. Sok magát mélyen vallásosnak nevező ismerősöm meg kevesebb templomot látott belülről, mint én.
Én pl. azért vagyok ateista, mert irracionálisnak tartom a vallást, mert felülbírálhatatlan a tudománnyal szemben. Miért tömjem ki az összes tudományos rést egy lebetonozott dogmarendszerrel, aminek szigorúan tilos ellent mondani?
A giliszásnak:
Ha az evolúció szerinted hazugság, akkor tessék kidolgozni egy új elméletet! Csak ne a vallásra támaszkodj!
A giliszztás vagyok.
Elméletekből televan a padlás, a tényeket jobban szeretem.
A mutáció(az evolúció ruggója) csak már létező öröklödési információt tud megváltoztatni.A már rendelkezésre álló DNS- információ nélkül el sem kezdőthet az evolúció.Honnan van az információ?
A tudomány ,természettudomány ,csak az anyagot tudja vizsgálni,de belátja ,hogy az anyagon túl van valami ,ami mozgásban tartja ,energiát biztosít.Minden törvényszerűen működik.Az egész univerzumban rend harmónia van,Minden bolygó,csillag,galaxis ott van ahol lennie kell,mertha netán távolabb lenne a nap megfagynánk,ha közelebb, megsülnénk.
Javaslat: Olvasd el a biblia első mondatát és hidd el,a többi,már menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!