A Pápa szerint is a papok nagy része homoszexuális és pedofil. Miért nem tesz ellene? Isten tud erről?
Először talán tisztázni kellene, hogy mit is jelent a pedofília? Mit értünk a fogalom alatt? Mi számít pedofilgyanús cselekedetnek?
Ismerek olyan papot, aki imádja a gyerekeket, mindent meg is tesz értük. Ő meg szokta ölelni a gyerekeket, és meg is puszilja őket szeretetből. Az egyházgyűlölő csűrhe erre már azt mondja, hogy micsoda egy pap, mert "ölelgeti és csókolgatja" a gyerekeket, tehát pedofil.
Kedves von Loska!
Örülök, hogy legalább név szerint megszólíthatom. Magázódjunk? Ám legyen! Nem véletlenül körülményeskedtem a legutóbbi megszólalásom elején, végülis mégsem találtam el, hogy melyik korábbi hozzászólásra hivatkozott. Mentségemre szolgáljon, hogy a skizma emlegetését kerestem a levelekben. Az, amelyikkel kapcsolatban az élesebb hangot megütöttem, a következő részletet tartalmazta:
>> Ez hibás és életszerűtlen dogma lett mára, de nem remélhető gyors áttörés, sajnos ez produkálja ezeket a beteg állatokat!<<
Lehet ezt túlreagálni? Mellesleg a dogma hibás vagy életszerűlen voltát nem akármilyen teológusok tagadják -- talán azért is megy olyan nehezen az áttörés. De a fő dolog persze nem ez, hanem, hogy az illető egy pillanat alatt megfeledkezik az ugyanezen vétekben ludas gépészmérnökökről, tornatanárokról, kertészekről, balett-táncosokról és kőfaragókról, ha az általa gyűlölt dogmára ezáltal rásütheti a szégyenbélyeget.
Bocsánat a melléfogásért, de a bosszankodásom talán érthető.
Egyelőre ennyit, ma nem sokáig vagyok a hálón, grafomán szösszeneteim (nemcsak paranoid vagyok ugyanis) létrehozása pedig nem kevés időt vesz el, merthogy elé gyatrán gépelek.
Kedves Nagymama, aki a gyermekeit, unokáit félti a sanda pedofil papok támadásától!
Miért is abnormális az, aki tisztázni szeretné, hogy mik is azok a vádak, amelyekkel a papságot illetik? Már az is elég gyanúsnak tűnik, hogy a legtöbb híradás éppen Amerikából jön, ahol már egy a köznapi munkatársi kapcsolatban elejtett fickós megjegyzésre is rámehet a meggondolatlan széptevő fél vagyona.
Kedves Előttem Szóló!
Hány pedofil tanárról és hány pedofil papról hallottál az utóbbi években, most anélkül, hogy a dolog igazságtartalmán eltöprengenénk? Nem tűnt fel, hogy szinte mindig a papokat vádolják? Miféle eltussolásról van akkor itt szó? És milyen módon mentegeti őket a Pápa?
Ej, be különös.
Ha már visszajöttem, elnézést kérek mindenkitől az iménti pongyola gépelésért.
Kedves 20:49!
Tényleg nem vizsgálták ki a feljelentésedet? A bizonyítékok ellenére sem? Én ezt égbekiáltó gyalázatnak tartom, szerintem fordulj a sajtóhoz.
Köszönöm, hogy mindenkinek megmagyarázod, hogy gonosz emberek avagy ufók cselszövésének tartom az egész ügyet, végülis mi egyebet várhatnátok egy elmebetegtől... És a nagy csattanó a végén! Hát ettől a kérdéstől teljesen paff lettem, itt heverek a szőnyegen, csak hápogok a sikerrel bevitt találatod után, azért is válaszolok ilyen későn.
Eredeti gondolat, hogy a világ minden bajáért komisz szándékú, megnevezhető csoportok felelősek. Hm, nagyon ügyes...
Én írtam a "csűrhe" szót. Lehet kicsit tróger kifejezés volt, ezúton kérek elnézést érte !
Én tisztában vagyok a ténnyel, hogy vannak pedofil papok, ez tény. De messze nem olyan drasztikus a helyzet, mint ahogy a média beállítja. A napnál is világosabb, hogy az egyház lejáratása a cél.
Ha ma volt szó a tévében pedofil tanárról, akkor miért nem hangoztatják azt, hogy a tanárok nagy része pedofil?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!