A Pápa szerint is a papok nagy része homoszexuális és pedofil. Miért nem tesz ellene? Isten tud erről?
itt és most is megkapják - elégülj már ki, legyen elég
(arról én nem tehetek, hogy te nem hiszel - az a te bajod)
2előtte: teljesen jogos a c igány párhuzam. Ugyanúgy az agyatlan fizetett provók tépik magukat a fórumokon a ezzel a váddal, inkvizíció, meg perverzio - és ugyanúgy egy úszítás van mögötte - és nagy -nagy gyűlölet és ogonoszság
bocsánat, de nézz utána - nem fogok dokumentálni neked
Kevesebb -sokkal - de nagyobb a bűnük. Ez a véleményem, próbáld megérteni.
Valamint azt, hogy ezek a méltatlanok -NEM KRISZTUS HÍVŐK - tehát fölösleges az aláásásra használni.
Krisztus mindenkinek megbocsátott, utolsó rablógyilkosoknak is, csak azoknak nem,akik gyereket bántottak. Ez ugyanis megbocsáthatalan.
Márk:A ki pedig megbotránkoztat egyet ama kicsinyek közül, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakára, és a tengerbe vetik.
Vagyis a gyerekek- akiké mennyek országa nem bánthatók.
-
Terelés, terelés... a pécsi ügyre mit tudsz mondani? Vagy arra, hogy nálunk a két pedofil pap még mindig ugyanúgy prédikálhat az erkölcsről, pedig többen is feljelentették őket gyerekmolesztálásért? És a pápa miért hagyja, hogy ezek rontsák az egyház hírnevét? Azt te sem mondhatod, hogy olyan nagyon elhatárolódott volna ezektől az állatoktól... egyenesen védi őket. De persze te mindent jobban tudsz, mert te a pápának is a közeli barátja vagy ugye, meg különben is keresztények, jó emberek... persze. Mikor veszed már észre, hogy nem a vallásodat támadjuk? Miért véded ezeket az embereket? Nem látod, hogy valami gáz van? Ha a te gyerekedet molesztálnák, mit szólnál hozzá?
Tipikus szemellenzős hozzáállás. Ilyen nem történhet meg, áá, ez úgysem igaz... És akkor arra mit mondjak, hogy azt a katolikus papot, aki a mamámat temette, pár hónappal később női ruhában láttam viszont egy lepukkant szórakozóhelyen??? Vagy ez is csak véletlen? Tényleg nincs semmi kapcsolat a cölibátus és a nemi eltévelyedés között?
azért szögezzük le:
a cölibátus egyértelműen egy nemi eltévelyedés, egy pszichés zavar
Érdekes módon, én rendszeresen járok templomba, több papot ismerek személyesen, és még többet hallomás alapján. És érdekes módon, én még soha nem hallottam ilyen pedofilos dologról. Ezeket mindig csak a tévé adja le, milyen érdekes...
Természetesen vannak pedofil papok, ezt nem tagadhatja le senki, de néhány ember bűne miatt nem kellene az egész egyházra és az összes papra a pedofil jelzőt rányomni. Ne haragudjatok, de ez a legprimitívebb gondolkodás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!