Hogy lehetek ateista?
Figyelt kérdés
Meg vagyok keresztelve, de nem hiszek istenben, és szeretnék "hivatalosan" is ateista lenni. Ezt be kell valahova jelenteni, vagy elhatározás kérdése? Tehát hogy lehet visszavonni azt, hogy meg vagyok keresztelve?2009. jan. 20. 20:40
31/33 anonim válasza:
Csinálj valami nagyon nagy istenkáromlást és kitagad az egyház xD
32/33 anonim válasza:
És hogy meg vagy keresztelve? Én is Ateistának vallom magam és mégis meg vagyok keresztelve...ez nem egy pénznyelő vallás mint a Keresztény vagy a Református,hogy elvek van kötve...ennek semmi elve nincs csak az,hogy NEM hiszek...Én hiszek a tudományban az evolúcióban...És spec az a fajta ateista vagyok aki nem keveredik vitába isten félő emberekkel hisz nincs értelme...Nem is szeretem bizonyítani azt amit én vallok...Ellentétben a Jehovákkal...Papokkal...Apácákkal...akik rád erőltetik a vallásukat és magyarázzák a csodákat...Szóval attól,hogy meg vagy keresztelve az semmi...gondolom nem konfirmáltál szóval nem lettél a hittedben meregerősítve szóval nyugi...
33/33 anonim válasza:
erdekes, engem is megkereszteltek kiskoromban, es igazabol sose hittem istenben, de sose jutott eszembe h akkor en "hivatalosan" kereszteny vagyok...
amugy szerintem ez semmit sem er, az szamit, h minek tartod magad.
es amugy ezt az 'eroltessuk ra a masikra a vallasunkat, mert nemtudom, csakugy' dolog nekem sem szimpi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!