Mi rossz van a pokolban és mi jó van a mennyben?
Nem felvágásból, de ez év elején jártam a föld másik oldalán és az utazást megelőzően, kb. fél évig tartott, amíg a célország által szabott feltételeket maradéktalanul teljesíteni tudtam. Amíg az országba be nem léptem, kőkemény ellenőrzéseken kellett átesnem, viszont miután bejutottam, nagykanállal faltam az életet, mert annyira 100-as volt a hely.
Vagyis, ha valaki a mennyre pályázik, akkor szerintem meg kell néznie, hogy mik a feltételei annak, hogy a mennybe juthasson, mivel ezt soha sem az egyén szabja meg, hanem a fogadó ország. A kérdés tehát, hogyan van-e beszállókártyád, vagy sem.
Ha nem érdekel a menny, akkor tulajdonképpen, semmit sem kell tenni, mivel a bűn zsoldja (fizetsége, jutalma) a halál, akinek a spanja a pokol, aki személy is és földrajzi hely is egyben. Tehát átlagos, piti bűnökkel, vagy vasárnapi operett-kereszténységgel simán minden erőlködés nélkül be lehet jutni a pokolba.
Szerintem nem is igazán az a kérdés, hogy én, vagy te mit gondolunk a mennyről vagy a pokolról - hanem, hogy ezeken a helyeken mit gondolnak rólunk.
A menny az egy igazi hely, mint ahogyan a pokol is.
pokoli élmény, amikor érzelmi állapotokban veszel részt(negatívakban), hullámzó érzetek(félelem, harag, irigység és sorolhatnám). mennyei állapot, amikor a felüdült boldogságérzet ölel át, és el nem enged.
A pokoli állapot az időszakos, de ha a mennyei elnyertük, akkor az folyamatos marad. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
A menny piszok jó hely, de a pokolban több az ismerős :D
Leszögezném, hogy nem hiszek a pokolban. De ha létezne, úgy képzelném el, hogy mindenkinek más: mindenki a legnagyobb félelmébe, vagy legrosszabb rémálmába kerülne, illetve szembesülnie kellene azzal, hogy kinek és mennyit ártott, éreznie kellene a fájdalmat, amit másnak okozott... Ha odaát létezik igazság, akkor ilyennek kellene lennie.
Az , hogy a pokolban vagy a menyországban mi van és,hogy egyaltalaban van-e azt SENKI az élök közül NEM TUDJA !
Aki azt mondja , hogy tudja az hazudik.
Ha azt mondja azt hiszi, hogy ez vagy az ,ennek vagy annak alapján ,akkor érdemes egyaltalán meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!