Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ez vajon bálványimádás (többi...

Ez vajon bálványimádás (többi lent)?

Figyelt kérdés

[link]

Én nem vagyok hívő de szerintem ez eléggé keményen a bálványimádás kategóriába esik.

2010. nov. 23. 13:59
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Minden ember Isten teremtménye, de nem minden ember Isten gyermeke, a Biblia tanítása szerint. Azért érdekes elképzelni a sátánimádókat, mint Isten gyermekeit. De a más vallások képviselői sem lehetnek gyermekei annak az Istennek, aki a Bibliában jelentette ki magát, és az ateisták sem azok.

A Biblia tanítása ez: Isten fia Jézus Krisztus. Ő vér szerinti gyermeke Istennek, hisz a Szentlélek által fogant. Mindenki más úgy született a világra, hogy a bűn szolgája, Isten ellensége, és a kárhozat felé halad. Ezen nem segít még a gyermekkeresztség sem, tegye azt bármelyik felekezet, sem a vallásos nevelés. És ebből lehet megtérnie mindenkinek. Aki elfogadja Jézus váltsághalálát, és átadja Istennek az életét, őt Isten gyermekévé fogadja, és jogilag örökbe fogadott gyermeke lesz Istennek. Ugyan azok a jogok illetik meg ez után mint Jézust, de nem lesz olyan mint Jézus.

A Biblia tanítását figyelmen kívül hagyhatod, ez szíved joga. De ne zagyválj össze minden ostobaságot, mint például azt, hogy a különböző vallások követői ugyan azt az Istent imádják és szolgálják. Ez nem igaz.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. nov. 30. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!