Miért nézi el a katolikus egyház azt a sok pedofil papot?
Figyelt kérdés
Mindig eltussolják az ilyen ügyeket. Ez senkit nem zavar?2010. nov. 18. 10:42
1/51 anonim válasza:
Gondolom egyre kevesebb a papjuk.
Nem hiszem, hogy a mai világban különösebben vonzó szakma lenne.
A hívő is egyre kevesebb, aki pedig még hisz, az sem biztos, hogy egyet ért a római katolikus egyházzal.
Ez pedig azért nem árt egy RK papnál.
2/51 anonim válasza:
Ha eltussolják, honnan tudsz róla??
3/51 anonim válasza:
4/51 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom, hogy eltussolják, hogy már többször feltártak pl. kolostoroknál olyan pincéket vagy helyiségeket, ahol gyermekek csontvázait is megtalálták. De arról sem sokat hallottam, hogy lecsukták volna azokat a papokat, akik pedofilok.
2010. nov. 18. 11:20
5/51 anonim válasza:
Ha jól tudom, az egyház tesz ellene, de nem akarják nagy dobra verni, mert attól tartanak, az emberek hite meginog Istenben,ha azt látják, hogy Isten szolgái ilyen gyalázatos bűnöket követnek el. De azért fű alatt intézkednek, abban biztos vagyok.
6/51 A kérdező kommentje:
Megnéztem mindkét cikket. Szomorú, hogy ilyen előfordul, és az a válasz, hogy beteg és öreg, ezért ne büntessék. Ezek szerint ha beteg és öreg leszek, nyugodtan kirabolhatok bankokat, és elnézik nekem?!
Főleg az döbbentett meg, hogy mennyi gyereket molesztáltak Írországban. Pontosabban mennyiről tudnak...
2010. nov. 18. 11:29
7/51 anonim válasza:
Ne is mondd, a férjem ír, ő mesélhetne....De ott nemcsak az egyház ilyen, hanem az emberek. Egy bizonyos korosztály szinte mind alkesz, naponta olvasol nemi erőszakról, gyilkosságról, családban az erőszak szinte teljesen megszokott volt még pár éve....
8/51 anonim válasza:
tv2
evangélikus híroldal
abszolút hiteles és pártatlan források, gratulálok az agymosáshoz...
9/51 anonim válasza:
10/51 anonim válasza:
De persze nyilván egyik sem felel meg az igényeidnek. Ha viszont ajnároznák őket, egy blikkes, stop.hu-s cikk is bőven megfelelne mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!