Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Azt hallom, hogy az iszlám...

Azt hallom, hogy az iszlám szerint csak az embernek van szabad akarata, egy macskának például nincs. Ez nem cáfolható tudományosan?

Figyelt kérdés
Illetve még az érdekelne, hogy a nőknek van-e az iszlám szerint, mert egy kicsit furán viszonyulnak a nők akaratához.

tegnapelőtt 08:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
0%
Te nem vagy képes leállni :) Már rég nem hozzád beszélek, de te csak folytatod. Tanulj meg szembesülni az igazsággal.
tegnap 20:22
 112/118 anonim ***** válasza:
Most is hozzám beszélsz.
tegnap 20:32
 113/118 anonim ***** válasza:
0%
Te beszélsz hozzám. Én a kérdező hozzászólására válaszoltam, és tőle várok választ. Tehát ne írj többet. Ezen mit nem értesz?
tegnap 20:35
 114/118 anonim ***** válasza:
"Te beszélsz hozzám." - mondtad sokadszorra hozzám szólva, kitartóan hazudva közben, hogy nem beszélsz hozzám, a saját viselkedésed nevetséges iróniáját fel sem fogva :D
tegnap 20:38
 115/118 anonim ***** válasza:
0%
99-es kommentemben a kérdező hozzászólásaira reagáltam egyértelműen, te pedig beleszóltál ebbe, tehát nem hozzád beszeltem. Azóta pedig többször mondtam hogy nem kívánok veled tovább vitázni mert csak hazudozol. Miért erőlteted?
tegnap 23:30
 116/118 anonim ***** válasza:
Aha, tehát mégis hazugság volt a 111. kommented is? Micsoda meglepetés :)
tegnap 23:36
 117/118 anonim ***** válasza:
0%

Oké többet nem reagálok a hazugságaidra.

Kérdező, ha neked van hozzátennivalód vagy reagálsz amit neked írtam, arra még válaszolok.

tegnap 23:50
 118/118 anonim ***** válasza:
Megint magadnak próbáltál írni? Pont azt mutattam be az elmúlt pár kommentben, hogy te mennyi hazugságot írkálsz itt össze.
tegnap 23:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!