Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Azt hallom, hogy az iszlám...

Azt hallom, hogy az iszlám szerint csak az embernek van szabad akarata, egy macskának például nincs. Ez nem cáfolható tudományosan?

Figyelt kérdés
Illetve még az érdekelne, hogy a nőknek van-e az iszlám szerint, mert egy kicsit furán viszonyulnak a nők akaratához.

dec. 10. 08:52
 111/152 anonim ***** válasza:
0%
Te nem vagy képes leállni :) Már rég nem hozzád beszélek, de te csak folytatod. Tanulj meg szembesülni az igazsággal.
dec. 11. 20:22
 112/152 anonim ***** válasza:
Most is hozzám beszélsz.
dec. 11. 20:32
 113/152 anonim ***** válasza:
0%
Te beszélsz hozzám. Én a kérdező hozzászólására válaszoltam, és tőle várok választ. Tehát ne írj többet. Ezen mit nem értesz?
dec. 11. 20:35
 114/152 anonim ***** válasza:
"Te beszélsz hozzám." - mondtad sokadszorra hozzám szólva, kitartóan hazudva közben, hogy nem beszélsz hozzám, a saját viselkedésed nevetséges iróniáját fel sem fogva :D
dec. 11. 20:38
 115/152 anonim ***** válasza:
0%
99-es kommentemben a kérdező hozzászólásaira reagáltam egyértelműen, te pedig beleszóltál ebbe, tehát nem hozzád beszeltem. Azóta pedig többször mondtam hogy nem kívánok veled tovább vitázni mert csak hazudozol. Miért erőlteted?
dec. 11. 23:30
 116/152 anonim ***** válasza:
Aha, tehát mégis hazugság volt a 111. kommented is? Micsoda meglepetés :)
dec. 11. 23:36
 117/152 anonim ***** válasza:
0%

Oké többet nem reagálok a hazugságaidra.

Kérdező, ha neked van hozzátennivalód vagy reagálsz amit neked írtam, arra még válaszolok.

dec. 11. 23:50
 118/152 anonim ***** válasza:
Megint magadnak próbáltál írni? Pont azt mutattam be az elmúlt pár kommentben, hogy te mennyi hazugságot írkálsz itt össze.
dec. 11. 23:54
 119/152 Kései Sirató ***** válasza:
A kérdésből hiányzik a mondat vége. Az embernek van szabad akarata abban a vonatkozásban, hogy döntsön Isten mellett, vagy ellen. Egy macska nem dönt ilyen kérdésben.
dec. 13. 11:28
 120/152 A kérdező kommentje:

Kedves 0%-os: Azt kérded "Hol látod azt hogy tulajdonodnak tekintem a nőt?"

Szerintem pontosan utaltam rá a kérdésem előtt, de akkor megismétlem, ezt írtad:

"Te konkrétan azt mondod nem akarod bezárni kulccsal a kocsid meg a házat ajtaját mert azzal téged büntetnek. Próbáld ki aztán majd beszélünk ha ellopták a kocsid és a házad kirabolták"

Ebből az analógiából vettem le, hogy te lényegében úgy beszélsz a nőről, mint egy tulajdonról, a házadról, vagy a kocsidról, és az a kérdés, hogy nézik-e vagy megbecstelenítik-e vagy elcsábítják-e a nődet.

Erről is lehetne beszélni, de igazából nem lényeg, hogy te hogy tekintesz a nőkre. Még egyszer mondom, európában bármilyen nő felvehetne fekete leplet, ha akarna, de lényegében senki nem vesz fel, azaz önszántukból úgy mennek az utcán, ahogy a videóban, a nem fekete ruhás. Mert se a vallásuk, se a férjük, se a törvény nem kötelezi őket, és önszántukból öltöznek lengén. Legfeljebb divatot követnek, de önszántukból. Természetesen biztos van kivétel környék, ahogy a videó sem egy tipikus európai környék volt, és van kivétel korosztály, mondjuk a 90 évesek, bár a legjobban ők festik és cicomázzák magukat.

Egyébként pedig férfi vagyok, tehát ez nem nekem szól:

"Az is érdekes egyébként hogy számodra az a női szabadság hogy félmeztelenül mehetsz az utcára. Miért jó az neked hogy a feneked alapján ítélnek meg téged mint nőt és nem az eszed, személyiséged alapján?"

Kérdezd meg a nőket. Lehet hogy nem lesznek őszinték, de a cselekedeteik alapján ezt teszik, amit mondasz, és önszántukból teszik.

Egyébként meg igen. Az a szabadság, ha félmeztelenül mehetsz utcára, de például nem teszed!

dec. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!