Azt hallom, hogy az iszlám szerint csak az embernek van szabad akarata, egy macskának például nincs. Ez nem cáfolható tudományosan?
Oké többet nem reagálok a hazugságaidra.
Kérdező, ha neked van hozzátennivalód vagy reagálsz amit neked írtam, arra még válaszolok.
Kedves 0%-os: Azt kérded "Hol látod azt hogy tulajdonodnak tekintem a nőt?"
Szerintem pontosan utaltam rá a kérdésem előtt, de akkor megismétlem, ezt írtad:
"Te konkrétan azt mondod nem akarod bezárni kulccsal a kocsid meg a házat ajtaját mert azzal téged büntetnek. Próbáld ki aztán majd beszélünk ha ellopták a kocsid és a házad kirabolták"
Ebből az analógiából vettem le, hogy te lényegében úgy beszélsz a nőről, mint egy tulajdonról, a házadról, vagy a kocsidról, és az a kérdés, hogy nézik-e vagy megbecstelenítik-e vagy elcsábítják-e a nődet.
Erről is lehetne beszélni, de igazából nem lényeg, hogy te hogy tekintesz a nőkre. Még egyszer mondom, európában bármilyen nő felvehetne fekete leplet, ha akarna, de lényegében senki nem vesz fel, azaz önszántukból úgy mennek az utcán, ahogy a videóban, a nem fekete ruhás. Mert se a vallásuk, se a férjük, se a törvény nem kötelezi őket, és önszántukból öltöznek lengén. Legfeljebb divatot követnek, de önszántukból. Természetesen biztos van kivétel környék, ahogy a videó sem egy tipikus európai környék volt, és van kivétel korosztály, mondjuk a 90 évesek, bár a legjobban ők festik és cicomázzák magukat.
Egyébként pedig férfi vagyok, tehát ez nem nekem szól:
"Az is érdekes egyébként hogy számodra az a női szabadság hogy félmeztelenül mehetsz az utcára. Miért jó az neked hogy a feneked alapján ítélnek meg téged mint nőt és nem az eszed, személyiséged alapján?"
Kérdezd meg a nőket. Lehet hogy nem lesznek őszinték, de a cselekedeteik alapján ezt teszik, amit mondasz, és önszántukból teszik.
Egyébként meg igen. Az a szabadság, ha félmeztelenül mehetsz utcára, de például nem teszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!