Azt hallom, hogy az iszlám szerint csak az embernek van szabad akarata, egy macskának például nincs. Ez nem cáfolható tudományosan?
Figyelt kérdés
Illetve még az érdekelne, hogy a nőknek van-e az iszlám szerint, mert egy kicsit furán viszonyulnak a nők akaratához.tegnapelőtt 08:52
111/118 anonim válasza:
Te nem vagy képes leállni :) Már rég nem hozzád beszélek, de te csak folytatod. Tanulj meg szembesülni az igazsággal.
113/118 anonim válasza:
Te beszélsz hozzám. Én a kérdező hozzászólására válaszoltam, és tőle várok választ. Tehát ne írj többet. Ezen mit nem értesz?
114/118 anonim válasza:
"Te beszélsz hozzám." - mondtad sokadszorra hozzám szólva, kitartóan hazudva közben, hogy nem beszélsz hozzám, a saját viselkedésed nevetséges iróniáját fel sem fogva :D
115/118 anonim válasza:
99-es kommentemben a kérdező hozzászólásaira reagáltam egyértelműen, te pedig beleszóltál ebbe, tehát nem hozzád beszeltem. Azóta pedig többször mondtam hogy nem kívánok veled tovább vitázni mert csak hazudozol. Miért erőlteted?
116/118 anonim válasza:
Aha, tehát mégis hazugság volt a 111. kommented is? Micsoda meglepetés :)
117/118 anonim válasza:
Oké többet nem reagálok a hazugságaidra.
Kérdező, ha neked van hozzátennivalód vagy reagálsz amit neked írtam, arra még válaszolok.
118/118 anonim válasza:
Megint magadnak próbáltál írni? Pont azt mutattam be az elmúlt pár kommentben, hogy te mennyi hazugságot írkálsz itt össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!