Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Azt hallom, hogy az iszlám...

Azt hallom, hogy az iszlám szerint csak az embernek van szabad akarata, egy macskának például nincs. Ez nem cáfolható tudományosan?

Figyelt kérdés
Illetve még az érdekelne, hogy a nőknek van-e az iszlám szerint, mert egy kicsit furán viszonyulnak a nők akaratához.

tegnapelőtt 08:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan arra reagáltam és nem veled beszélek hanem a kérdezővel. A hazugságaidra nem vagyok kíváncsi.
tegnap 11:45
 102/118 anonim ***** válasza:
100%

A valóság ehhez képest:

"Itt öltözködési szabályokról van szó"

Az idézett részben nem öltözködési szabályokról volt szó, tehát ez csak a te hazugságod.

"Az iszlám szerint egy férfi sem mehet fecskében utcára tehát mindkét nemre vonatkozóan vannak öltözködési szabályok az iszlámban. "

Senki nem azt tagadta hogy a férfiakra is vonatkoznának szabályok, tehát ez csak a te hazugságod.

"Az meg érdekes hogy ellene vagy szabályoknak"

Senki sem a szabályok ellen volt, tehát ez csak a te hazugságod.

"számodra az a női szabadság hogy félmeztelenül mehetsz az utcára"

Senki nem írt még csak hasonlót sem, tehát ez csak a te hazugságod.

"Miért jó az neked hogy a feneked alapján ítélnek meg téged mint nőt és nem az eszed, személyiséged alapján?"

Senki nem írt még csak hasonlót sem, tehát ez csak a te hazugságod.

tegnap 11:48
 103/118 anonim ***** válasza:
0%
Te nem fogod fel hogy nem veled beszélek?
tegnap 12:25
 104/118 anonim ***** válasza:
Nem is kell, hogy velem beszélj. Szerintem a kérdezőnek is látványos lehet, hogy egyetlen kommented valójában semmi másból sem állt, mint öt mellébeszélés és hazugság egymásutániságából.
tegnap 12:28
 105/118 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az aki hazudozik, és még a videóban látottakat is tagadod pedig egyértelmű. A kérdező nevében pedig ne nyilatkozz. Majd ő megteszi ha úgy gondolja.
tegnap 14:52
 106/118 anonim ***** válasza:

"Te vagy az aki hazudozik"

Most mutattam be majd fél tucat hazugságod, tehát ez csak a te hazugságod.

"és még a videóban látottakat is tagadod"

Sosem írtam ezt, tehát ez csak a te hazugságod.

"A kérdező nevében pedig ne nyilatkozz."

A nevében sosem nyilatkoztam, tehát ez is csak a te hazugságod.

tegnap 15:23
 107/118 anonim ***** válasza:
0%
Nem érted hogy nem vagyok kíváncsi rád? :) Nem érdekelnek a hazugságaid. Volt elég időd kifejteni, a továbbiakban pedig nem érdekel mit hazudozol. Ahogy mondtam a kérdezőnek írtam.
tegnap 16:11
 108/118 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell, hogy velem beszélj. Szerintem a kérdezőnek is látványos lehet, hogy egyetlen kommented valójában semmi másból sem állt, mint öt mellébeszélés és hazugság egymásutániságából, az iménti pedig ugyanígy háromból.
tegnap 16:12
 109/118 anonim ***** válasza:
0%
Látom nem tudod elviselni hogy alulmaradtál a vitában :) Nagyon fájhat az igazság.
tegnap 17:40
 110/118 anonim ***** válasza:
Magadról beszéltél? Te vagy, aki miután sorban másolom be a hazugságaidat, is csak kötekedsz
tegnap 18:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!