Az itteni kérdezők hogyhogy mindig csak a Bibliába kötnek bele, amikor a Korán is ugyanúgy teli van logikátlansággal és tudományos tévedéssel?
Nyugi!
A Koránban levő butaságokba is belekötünk, ha kiderülnek.
Annyi a különbség, hogy ugye sokkal ritkábban derül ki - ezen kívül a muszlim vitatkozót 5 perc alatt megüti a guta, hogy hogy merészeltük becsmérelni a Koránt, és eltűnik.
A keresztények türelmesebbek.
Koránt nem hagyott a volt anyósom a lakásomban, csak Bibliát, így azt nem tudom unalmamban lapozgatni.
Pénzt meg ilyen baromságért nem adok ki.
Szánalmasok vagytok, ahogy próbáltok belekötni a muszlim kommentelőbe. Nem veszitek észre, hogy a vitában mindig alulmaradtok, mert ő többet tud nemcsak az iszlámról, de a kereszténységről is, mint ti. A tudásotok hiányát pedig gúnnyal, személyeskedéssel, és kötekedéssel pótoljátok.
Na de sebaj, minden ilyen kérdésnél lehetőséget adtok a muszlim felhasználónak, hogy megmutassa szellemi fölényét. Én szívesen olvasom, úgyhogy csak hajrá.
"Koránt nem hagyott a volt anyósom a lakásomban, csak Bibliát, így azt nem tudom unalmamban lapozgatni.
Pénzt meg ilyen baromságért nem adok ki."
Fent van online mindkettő, ingyen... Éljen a 21. század. :)
Amúgy azért a Bibliába kötnek bele jobban, mert Magyarország a keresztény kultúrkörhöz tartozik, ezért úgy vélik, hogy a Bibliát ismerik.
"Fent van online mindkettő, ingyen... Éljen a 21. század. :)"
Nagyobb írásműveket jobban szeretek könyvekben olvasni, kissé régimódi vagyok, még a 20. század embere, de azért éljen a 21. is, mert hát élek, vagyis annak is az embere vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!