Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Milyen nézetei vannak Jehova...

Norbertusmagnus35 kérdése:

Milyen nézetei vannak Jehova Tanúinak az ufókról? Illetve a földön túli életformákról?

Figyelt kérdés
Olvasgatok a témában de leginkább a katolikus egyház ilyen meg olyan ufó aktáiról de az már untat most speciel a Jehova tanúi jutottak az eszembe. Nektek Jehova Tanúinak mi az álláspontja a témában? Több nézet is van nálatok? Minden érdekel arról mit gondoltok ti erről a témáról? (Én magam agnosztikus vagyok nem hiszek az ufókban csupán hiszem ,hogy lehetséges valamilyen formája az életnek a földön kívül is.) ( De ebben nagyon) Jehova Tanúira vagyok kíváncsi.!

dec. 7. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehh majd az 1# olvasta magyarul..Nem is olvashatnak ilyesmit.

Ellenben én igen es a tanúk itt is valóban hazudnak. Az emlitett reszlet sem azt írja amilyen kovetkeztetes ők levontak belole.

Nilemigen van ma mar olyan könyv ami kijelentené es elitasitana kategorikusan a más élet lehetőségét.....visszatérve,a fentett belopott idézet sem tette ezt...gyulolom az ostobasagot..

dec. 9. 17:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Én azért pozitívan állok hozzá és bízom benne, hogy nem hazudott, de majd kiderül abból, hogy és mit válaszol.

dec. 9. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:

12#

Persze a hazugságot nem úgy értem mint szándékos ferdítést a válaszoló részéről.

Inkabb informació hiány..

tegnapelőtt 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag nem ők hazudnak, ők csak megtévesztett bolondok, akiknek a szektájuk hazudik. Ők csak elhiszik sajnos, és terjesztik.
tegnapelőtt 17:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Na erre gondoltam igen.
tegnapelőtt 17:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdés, mennyi felelőssége van annak, aki a hazugságokat terjeszti. Szerintem van. Nyilván nem annyi, mint annak, aki megvezette.

tegnapelőtt 17:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Na jahh...mert ugye lehetne tájékozódni...

Akinek a sajat vallásán( direkt nem hitet irok) kivül mindenki más nem valódi keresztény,bűnös,es csak álca ként hasznalja a keresztény tanitasokak,az egyértelműen egy masokat ledegradáló szellemisegből taplalkozik.

Ugyan ez az alapja az antiszemitizmusnak,fasizmusnak.

Gyorsan lehet megítelni ezeket a szellemeket ha az ember mélyebbre ás.

Ezert nekem nem barátom,nem felebarátom,plane nem testvérem egyik sem..Pál ezt megatkozta az igében..

tegnapelőtt 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!