Milyen nézetei vannak Jehova Tanúinak az ufókról? Illetve a földön túli életformákról?
Dehh majd az 1# olvasta magyarul..Nem is olvashatnak ilyesmit.
Ellenben én igen es a tanúk itt is valóban hazudnak. Az emlitett reszlet sem azt írja amilyen kovetkeztetes ők levontak belole.
Nilemigen van ma mar olyan könyv ami kijelentené es elitasitana kategorikusan a más élet lehetőségét.....visszatérve,a fentett belopott idézet sem tette ezt...gyulolom az ostobasagot..
Én azért pozitívan állok hozzá és bízom benne, hogy nem hazudott, de majd kiderül abból, hogy és mit válaszol.
12#
Persze a hazugságot nem úgy értem mint szándékos ferdítést a válaszoló részéről.
Inkabb informació hiány..
Kérdés, mennyi felelőssége van annak, aki a hazugságokat terjeszti. Szerintem van. Nyilván nem annyi, mint annak, aki megvezette.
Na jahh...mert ugye lehetne tájékozódni...
Akinek a sajat vallásán( direkt nem hitet irok) kivül mindenki más nem valódi keresztény,bűnös,es csak álca ként hasznalja a keresztény tanitasokak,az egyértelműen egy masokat ledegradáló szellemisegből taplalkozik.
Ugyan ez az alapja az antiszemitizmusnak,fasizmusnak.
Gyorsan lehet megítelni ezeket a szellemeket ha az ember mélyebbre ás.
Ezert nekem nem barátom,nem felebarátom,plane nem testvérem egyik sem..Pál ezt megatkozta az igében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!