Milyen nézetei vannak Jehova Tanúinak az ufókról? Illetve a földön túli életformákról?
Egyetértek azzal a két tudóssal, akik kizárják az UFÓ létezését, vagy, hogy vannak más bolygókon is élet.
dr. Peter D. Ward és dr. Donald C. Brownlee, a Rare Earth (Rendkívüli Föld) című könyv szerzői:
"a legújabb csillagászati, paleontológiai és geológiai felfedezések rámutatnak, hogy a Föld összetétele és egyensúlya egészen rendkívüli, az élet minden túlzás nélkül páratlan a maga összetettségében"
„Azt mondják, a Nap szokványos csillag. Ez azonban nem így van. A világegyetemben az élethez szinte mindenütt lehetetlenek a körülmények. Az élet csakis olyan édenkertszerű helyeken létezhet, mint amilyen a Föld.”
Mi Tanúk hisszük, hogy Isten a Földön kívül sehol nem hozott létre életet.
Még akkor sem, ha sokan tudományosan úgy érvelnek, hogy a világegyetem olyan hatalmas, hogy nem csak itt lehet élet.
Istenen és az angyalokon kívül semmilyen más életforma nem létezik sehol.
Azok a kutatók, akik a Mountain View-n (Kalifornia) megalakult SETI Intézetben dolgoznak, „egyenletes jeleket fogtak, melyek az intelligens élet vitathatatlan bizonyítékát szolgáltatták”. További vizsgálatok után azonban a csoport azt találta, hogy a rádiójelek „nem az ET-ktől [földönkívüliektől] jöttek, hanem a földszinti mikrohullámú sütőből”. Nem ez az első alkalom, hogy a SETI Intézet csalódott, jegyzi meg a New Scientist. Ausztráliában az eget fürkésző kutatók felfedezték, hogy a „legtöbb hamis riadó műholdakról érkező jel volt”. A SETI Intézet szóvivője nemrégen beismerte az Amerikai Csillagászati Társaságnak, hogy minden rádiójel, amit a SETI 1995-ben észlelt, a „saját technológiánkból eredt”.
Nem vagyok azonos az 1. válaszolóval.(Ezt csak azért mondom mert tudom, hogy engem is lepontoztak 2 pipásra az ateisták)
Az érdekes az, hogy ennyi évi kutató munka után nem találtak semmit oda kint.
Igazából a biblia semmit nem mond arra vonatkozóan, hogy lenne élet-e más bolygókon. Talán azért mert nincs is.
Az viszont még érdekesebb lenne, ha létezne és ide jönne egy intelligens idegen faj, majd elmondanák, hogy ők is ugyanebben az istenben (Isten) hisznek.
"Egyetértek azzal a két tudóssal, akik kizárják az UFÓ létezését, vagy, hogy vannak más bolygókon is élet."
Egyikük sem zárta ki. Az élet lehetőségének ritkaságáról beszéltek (nem lehetetlenségéről) és a földi élet páratlanságáról (vagyis hogy máshol kialakult élet szükségszerűen más lesz az ittenihez képest). Olvastad egyáltalán a könyvet? Vagy csak simán a szektádtól hallottál egy, a szájukba adott hazugságot, és megtetszett?
3
Ezt a kérdést én is feltehetném neked..
"Ezt a kérdést én is feltehetném neked.."
Csak értelme nem lenne, hisz veled ellentétben se én, se semmilyen szektám nem költöttünk hazugságokat mások szájába...
5
Jehova Tanúi nem szekta, és nem kőltünk hazugságokat.
"Jehova Tanúi nem szekta"
"és nem kőltünk hazugságokat."
"Egyetértek azzal a két tudóssal, akik kizárják az UFÓ létezését, vagy, hogy vannak más bolygókon is élet."
Mivel egyikük sem állított ilyet, ezt hívják úgy, hogy hazugságok költése mások szájába.
Agyhalott jehovatanúi.
Titeket még a földönkívüliek se rabolnának el. :D
Megkérdezhetem, hogy a hivatkozott könyvet hol sikerült megszerezned magyar nyelven? Szívesen elolvasnám én is.
Szia
Látom a hozzászólások sokszínűségében, hogy nem csak JT adtak választ.
A biblia nem beszél más teremtett bolygóról ahol Isten teremtett volna.
Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy nincsen.
Csak azt jelenti, hogy Isten nem kötötte az orrunkra.
Vagy ahogy az egyik kutató szokott fogalmazni: a jelenlegi tudásunk szerint nincsen és ez addig áll fenn amíg a tudásunk nem bővül ebbe az irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!