Jehova Tanui vezető testülete,miért szólitott fel bennünket,hogy készitsünk túlélő csomagot? Legyen benne 1 liter viz,fél kiló kenyér és ilyesmi,a világ végét tudhatják ők? Mit tudnak? Megrémitett.
"Megrémitett."
En kuncogtam rajta egy jot :) de hat ki hogyan interpretalja a vilag torteneseit.
Nem kell mellre szívni, Jehováknál a túlélőcsomag alapbeállítás.
Folyamatosan rettegnek, hogy lesz valami katasztrófa, háború és terror, úgyhogy emögött nincs semmi új információ.
Vedd úgy, mint amikor a katonaságnál gyakorlatoztál, próbariadóztál, ilyesmi.
Tisztelt Kérdező
A túlélőcsomag készítésének okáról tévesen vagy tájékoztatva,mint ahogy sok másról is.
Minden országban történhetnek katasztrófák, amiért elkell hagyni az embereknek az otthonukat. Ha nem lenne ilyen előkészület, akkor vajon azok akik átéltek ilyesmit, hogyan tartottak volna ki, amíg az első segítség megérkezik?
Tévedés, hogy 1 liter vízet, és 1/2 kiló kenyeret tartalmaz, sokkal több minden van ebben a csomagban.
Ennyire ostobának nézik némelyek az embertársaikat.
Szívesen elmondom neked, hogy Pl:az Én csomagomban, olyan konzervek is vannak, amik több évíg is elálnak. Sőt, más egyéb dolgokat is tartalmaz.
Pl, a túléléshez szüksége van az embernek a kenyéren, vízen kívül, más felszerelésre is. Pl, Takaróra, váltó cipőre, ruhákra, lámpára, kombinált szerszámokra, vagy olyan tablettákra, amik a vizet ihatóvá teszik, ha véletlenülolyan helyre kerül, ahol fertőzés állhat fenn. Sőt kapható olyan kabát kicsire összehajtva, ami a -40 fokban is melegen tart.
Tovább nem sorolom.
Ezek a felszerelések, nem a "világ vége" miatt vannak készítve.
Sőt, elmondom neked, hogy vannak nem Jehova Tanúi, akik tartanak otthon ilyen túlélő csomagot, nem csak Magyarországon.
Remélem élvezitek, hogy teljesen hűlyének nézhettek másokat, mert óvatosak ebben a zűrzavaros világban.
A "világ végét" pedig ha bekövetkezik, akik méltatlanok lesznek az életre, a kenyér és a víz sem fogja megmenteni.
Többször elmondtuk, hogy a gonosz emberi társadalom fog a földröl eltünni, a "szelidek" öröklik a Földet.
Vagy gondolod, hogy a túlélőkről Isten nem fog gondoskodni?
Amikor a gonosz emberek eltünnek, sok üzlet marad tele élelemmel, ruházattal, amit feltudnak majd használni. Nem gondolod, hogy a túlélőket hagyja éhezni?
Ez eszedbe se jutott, kedves Barátom.
Okosság nálam ott kezdődik, hogy az "én" kisbetű a magyar nyelvben, hogy egyebet ne is említsek.
A gondolatmenet pedig a földi létezésnek, az evolúciónak mond ellent, amibe a küzdelem és háborúskodás kódolva van.
Ha például valahol felborul a társadalmi rend, ott máris a farkastörvények lépnek életbe, kinek van nagyobb puskája, melyik tud gyorsabban lőni és nincs okoskodás.
Az ételt az veszi el, aki erősebb és így tovább.
Meg a TV-boltból is viszik a TV-ket a "szelídek".
9
Bocsánatot kérek,hogy az "én" kifejezést, véletlenül nagy betűvel írtam.
Isten szolgái pedig a tanácsaikat Istentől kapják, és akkor elkerülik azt, hogy "farkasként" viselkedjenek a felebarátaikkal szemben.
A szeretet pedig soha nem vall kudarcot.
Ezért mi, akik nem az evolúciót tartjuk igazságnak, igyekszünk az Istentől kapott szeretet kódolását magasabb szinten tartani, a gonoszság elkövetésének "kódolása" helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!