Jézus miért változott borrá a Bibliában?
Vizet ivott, de bort prédikált? Vagy ő is evett (bocsánat, ivott) magából?
Miért nem lett forrás?
Jézus első csodája a víz borrá változtatása. A víz a tisztaságot szimbolizálja, a bor a földi szeretetet. Keresztelő szent János vízzel keresztelt, Krisztus lélekkel. Krisztus az utolsó vacsorán a bort vérré változtatja, ami a földi szeretetből az Isteni szeretetet szimbolizálja. Másnap vérét adja és testét áldozatul a világ bűneiért.
Ez a hívő lelkének útja is, tisztítsd meg magad, ez alapot ad arra hogy szeretni tudod felebarátaidat és ellenségeidet. Ezután vedd magadhoz az eucharisztiát, hogy Krisztus és a Szentlélek ereje benned legyen.
"Vizet ivott, de bort prédikált? Vagy ő is evett (bocsánat, ivott) magából?"
Igen. Tudtad, h nem feszítették keresztre, hanem megette magát?
7-es. Értem én, hogy nem értesz egyet, azt is, hogy értelmetlennek tartod a kérdést.
Na de ki vagy te, hogy kárhozatra ítélt lélekként kezelj bárkit? "Ne ítélkezz" ezt mondja a vallásod. Hogy ki van kárhozatra ítélve Isten dönti el. Legalább ne gyere ilyenekkel, ha ezzel sem vagy tisztában.
Szintén a 9-es vagyok
Szerinted ki lesz kárhozatra ítélve?
1
A tudatlan ateista (bibliai szempontból tudatlan) aki normális életet él?
2
Vagy aki a kereszttel a kezében a Biblia ismerete teljében vét a parancs ellen, hogy ne ítélkezz?
Isten ha létezik is, undorító amit az egyház művel, és undorító, hogy követői felsőbbrendűnek hiszik magukat. Nem az a gond, hogy vallásos vagy, hanem az, hogy többnek hiszed magad ez által.
Ha egyszer valóban lesz eljövetel a kérdés fennáll, ki fog rosszabbul járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!