Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A keresztény vallás miért...

A keresztény vallás miért szorgalmazza?

Figyelt kérdés
A szimbolikus kannibalizmust, azzal hogy a pap bort itat és kenyeret etet a hívekkel azt mondva hogy az Krisztus teste és vére.

nov. 1. 19:56
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
72%

Neked minden keresztényeknek szóló kérdés alatt meg kell jelenned és írnod az ökörségeidet?

nov. 2. 15:53
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
21-es te keresztény vagy?
nov. 2. 16:08
 23/47 anonim ***** válasza:
72%

Igen, de te nem, a kérdés nem neked szól, mit is keresel itt? Valaki úgy fel volt háborodva egyik kérdés alatt, mert több nem muszlim is hozzászólt a muszlimoknak feltett kérdés alá. Hát most mond meg, milyen kretén emberek vannak, nem?

nov. 2. 16:11
 24/47 anonim ***** válasza:
0%
Akkor magadra gondoltál kretén alatt mivel te jelensz meg ezek szerint minden muszlimoknak kiirt kérdés alatt. Ha pedig szerinted nyugodtan hozzászólhatsz olyan kérdésekhez amit muszlimoknak címeznek akkor mi a problémád azzal hogy én itt válaszoltam?
nov. 2. 17:03
 25/47 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem bárki hozzászólhat bármelyik kérdéshez, csak te vetetted >>többek<< szemére is, hogy miért szólnak hozzá. De te vagy annyira kretén, hogy magad szembe köpve szólsz hozzá keresztényeknek szóló kérdéshez.

Viszont így miért probléma, hogy nem muszlimok is hozzászólnak adott kérdeshez?

nov. 2. 17:25
 26/47 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem szólhatsz hozzá bármelyik kérdéshez. Minek kommentelsz ha nem a kérdésre válaszolsz? Ez ellentétes az oldal szabályzatával. Én itt a kérdésre válaszoltam, az általad említett keresztények viszont nem a kérdésre válaszoltak csak provokáltak, vitatkoztak. Aztán ezek a hozzászólók minden iszlámmal kapcsolatos kérdésnél megjelennek, én viszont nem írok minden kereszténységre vonatkozó kérdéshez.
nov. 2. 17:43
 27/47 anonim ***** válasza:
Te itt nem válaszoltál, csak provokáltál, vitatkoztál. A legtöbb ilyen jellegű keresztényeknek szóló kérdésnél megjelensz, hogy provokálj. Még az is lehet, hogy te írod ki másik accounttal. Ez pedig ellentétes az oldal szabályzatával.
nov. 2. 17:48
 28/47 anonim ***** válasza:
0%

Hiába hazudozol. A kérdező elmondta hogy nem muszlim, sőt hogy ateista és amint látod nem értek vele egyet, de te behazudod hogy én írtam ki a kérdést :)

A kérdésre pedig válaszoltam. Egy pogány szertartás a keresztény vallásban a sok közül. Ez a helyes és korrekt válasz.

nov. 2. 17:59
 29/47 anonim ***** válasza:
Értem, ezek alapján nem lesz gond, ha én is adok majd helyes és korrekt válaszokat a muszlimos kérdések alá :)
nov. 2. 18:21
 30/47 anonim ***** válasza:
0%

Na hát akkor nézzük meg a szóban forgó kérdésnél mi volt a te és a többi keresztény helyes és korrekt válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

Melyik a te kommented? :)

nov. 2. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!