A keresztény vallás miért szorgalmazza?
"de a kannibaliznus!? Ami sok az sok!"
Hát de nem én találtam ki hogy azzal a szöveggel eszitek a kenyeret meg isszátok a bort hogy Krisztus teste és vére! :D
"Kikérem magamnak hogy muzulmán lennék! Egy képzeletbeli barátom sincs, a mesekönyveket is kinőttem! A valóságban "hiszek"! (fizika, kémia, biológia, asztronógia, történelem)"
Nagyon más téma de ha te tényleg ezekben hiszel mint fizika, kémia, biológia, történelem, akkor muszlim kellene hogy legyél. Egyrészt azért mert ezek bizonyítják hogy létezik teremtő, másrészt azért mert egyedfül az iszlám írja elő hogy kötelezően foglalkozz fizikával, kémiával stb, tehát foglalkozz tudománnyal.
Mi csak a körülményeket tudjuk szimulálni. Nem tudunk a semmiből anyagot, energiát létrehozni sem életet. Az pedig hogy x körülmények között létrejönnek szerves vegyületek ami ugye az élet alapja, pont azt bizonyítja hogy kell lenni teremtőnek, mivel minden esetben létrejönnek. Akárhányszor megismétled ezt a kísérletet minden esetben létrejönnek tehát törvényszerű így az élet kialakulása is törvényszerű, mindenképpen létre kellett jönnie, tehát nem véletlen.
"Amúgy ha lenne teremtő, csak tovább tolnánk a problémát hogy na és a teremtőt ki/mi teremtette?"
Ez a kérdés értelmetlen mert a teremtő a mi világunkon kívül van és a mi világunk alapján nem fogod tudni megérteni mi van azon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!