Jézus maga mondta, a pap csak azokat a szavakat ismétli meg. Van aki elhiszi, amit a Biblia ír, illetve Jézus mond, van aki tagadja vagy próbálja átértelmezni. Amúgy a zsidók is hasonlóan felháborodtak rajta, amikor hallották Jézus beszédét. De nem kezdett visszakozni, hanem még inkább megerősítette, amit mondott előtte.
tegnap 22:03
3/8 anonim válasza:
Krisztus követése egy valóságos út. "Én vagyok az út az élet.. ".
Valóságosan az egyház Krisztus testéhez tartozik, amit az ostya és a bőr táplál. Anna Katherine Emmerich két éven keresztül csak ostyát evett. Ezalatt az idő alatt megálmodta Krisztus minden napját mintha ott lenne. Hàzborzongatóan sok bibliai földrajzi elnevezést közölt ami még hitelesebbé teszi álmait.
Isten tartotta életben, tudjuk két évig nem lehet istyán életben maradni, ezt viszont ellenörzötten tette.
Tehát Krisztusivá válik aki eszi Krisztus testét a szentelt ostyát.
tegnap 22:25
4/8 anonim válasza:
Azert, mert az evangeliumok szerint Krisztus ezt mondta, kb: "Ez az en testem, ez az en verem, ebbol egyetek es igyatok az en emlekezetemre. Es aki nem eszi ezt a kenyeret, es aki nem issza ezt a bort, abban nincs igazi elet."
A kulonbozo kereszteny egyhazak maskent ertelmezik, hogy mit jelent ez a rituale, de mindenhol csinaljak.
Kannibalizmusnak nem ertelmezik.
ma 05:25
5/8 anonim válasza:
Ez is egy pogány szertartás a keresztény vallásban a sok közül.
ma 07:23
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudtam hogy pogány eredetű ez is. A keresztény vallás nagyrészt a korabeli görög és zsidó vallás perverz keresztezéséből lett megalkotva, némi pogány hiedelemmel és polgári törvényekkel fűszerezve, de az asszír, sumér és kelta mitológiából is lettek átemelve részek. Pl a bibliai történetek is egy az egyben sokkal ősibb vallásokban már felbukkantak más formában évezredekkel korábban, Ádám és Éva mint 2 fatörzsből lett első emberpár az északi népeknél vagy Noé bárkája a Gilgames eposzban stb. Talán azokról is írok majd ki kérdést.
ma 07:31
7/8 IstenGyermeke1 válasza:
Provokatív kérdés.
ma 07:39
8/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok provokálni senkit, bár ennyi erővel a tudomány is provokatív mert ellentmond a Bibliának, csak kiváncsi vagyok hogy a keresztények ezzel hogyan tudnak azonosulni. De kérdezhetném azt is hogy a Szűz Mária szobrok állítása hogy nem minősül bálványimádásnak vagy a kereszt hogy nem kabala.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!