Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Olvastam a katolikus teológiát...

Olvastam a katolikus teológiát és bőven ráfért egy jó kis reformáció. Az miféle felfogás és politika a katolikusoknál hogy hátat lehet ordítani a hitemnek és pokolra kerülök? Reformátusoknál a hit Isten ajándéka és nem lehet elveszíteni. Ébresztő

Figyelt kérdés

okt. 11. 08:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
30-as: nagyon igazad van! És szerettem volna bejelölni, hogy hasznos volt számomra ez a válasz, de nem engedi valami miatt.
nov. 6. 16:08
 32/36 anonim ***** válasza:
Pedig a 23-nak nagyon igaza van még ha ez sokaknak nem is tetszik. Isten mindenki életébe ad kereszteket amiket vinnünk kell, ha üdvüzülni akarunk. Ez lehet szegénység, betegség, válás stb... Van akinek nehezebb kereszteket ad másnak kevésbé. Ezt az Isten tudja.
nov. 6. 18:49
 33/36 anonim ***** válasza:
Az acélt megedzik. De ez nem tetszik a vasnak, mert tűzben ég. És az eredmény az acélnak már nem fáj a tűz annyira.
nov. 6. 22:12
 34/36 anonim ***** válasza:

32-es: a szöveged folytatása az, hogy ezért kell eltűrnünk a kormány dolgait. Majd üdvözülni fogunk. Ha.... Ez aztán nagyon tetszik a kormánynak. A szegények és a betegek csak tűrjenek, ők meg csak gazdagodnak.

A te gondolkodásod szerint akkor a kormány és a haverok nem fognak üdvözülni Ugye? Vagy ők különbek?

nov. 7. 17:29
 35/36 anonim ***** válasza:

Mindenki halála után kapja meg azt amit kiérdemelt, hacsak nem az életében.

Vagy itt vagy ott. Az biztos hogy az igazsagtétel meg fog történni.

Mit is mondott Krisztus? :" Az én országom nem ebből a világból való. Ha ebből a világból volna országom, harcra kelnének szolgáim, hogy ne kerüljek a zsidók kezére. De az én országom nem innen való."

nov. 7. 22:10
 36/36 anonim ***** válasza:
Hát, igen, ezzel élnek vissza.
nov. 8. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!