Miért van az hogy legtöbb esetben az ateista emberek intelligensebbek,elfogadóbbak,nyitottabbak és tanultabbak is?
Figyelt kérdés
(Illetve a fentebb leírtakhoz sorolnám az olyan embereket is akik hisznek valakiben/valamiben de ezt inkább megtartják maguknak.)
12 évig voltam mélyen vallásos emberek kozott, konfirmáltam is és sok nem hívő emberrel is beszélgettem már, szóval megismertem eléggé az emberek nézeteit.
Nem rosszindulatból de tényleg ezt figyeltem meg. Van más is aki így gondolja?
aug. 1. 20:16
41/43 everlight válasza:
Mert aki az életét a vallás szerint éli az ostoba. Azt hiszik a főleg a katolikusok hogy attól hogy istenhívők,templomba járnak egyből csak jó emberek lehetnek.
42/43 anonim válasza:
everlight
Azt lefelejtetted, hogy mások pedig ha nem hisznek akkor már nem is lehetnek jók.
43/43 anonim válasza:
Szerintem az ateista emberek nem nyitottabbak, nem intelligensebbek, nem tanultabbak, nem elfogadóbbak, csak jobban ki vannak ábrándulva a világból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!