Egy ilyen videó után is képesek a liberálisok azt állítani, hogy toleránsok a vallásokkal szemben?
A videót összefoglalom röviden írásban is, mert annyi káromkodás, és gyűlölködés van benne 15 percben, hogy az én gyomrom is felfordult:
Az úrnak az a baja, hogy egy gimnáziumban december 24-én rendeztek egy karácsonyi misét, amire kötelező volt elmennie egy rokonának, ezért 1-2 órával csúszott a karácsonyozás. Könnyen kivehető már az első képkockából, hogy gyűlöli a tisztességes keresztényeket, és a FIDESZeseket.
39. Tetszik, hogy férfiként hivatkozol a videóban szereplő emberre.
Egy férfi nem hisztizik feleslegesen, hanem megnézi a meccset sörrel a kézben.
36. ,, A videóról pedig annyit, hogy nem tudom honnan szedted, látszik hogy keresni kellett, vagyis youtubeon már nincs fenn (vagyis el lett halgattatva) és valaki, aki (okkal)
kiakadt rajta, lementette, és elnevezte őt Turha Tamásnak, és szentestei gyűlölködésnek."
Saját maga vette le a YouTube-ról, de nem azért, mert megsértette volna a YouTube szabályzatát, hanem azért, mert ő úgy döntött a sok felháborodás után. Ez az ember legalább 10 éve tevékenykedik a YouTube-on, a ,,trash,, videósok egyike (Olyanok mellett, mint HErBY, Molnár Krisztián, stb.) innen van a Turha Tamás, mint név. A szentesti gyűlölködés pedig teljesen jó név neki, mert valóban az történik benne.
A videót pedig onnan szedtem, hogy egy videójában szándékosan provokált egy tisztességes vallásos nőt, és a nő az egyik válaszában a linkelt videóval érvelt. És erre azzal reagált Tamás, hogy legszívesebben a mai napig így beszélne minden vallásos emberrel, csak a YouTube ma már ténylegesen tiltja a gyűlöletbeszédet.
Nem tudom, végignézted-e a videót (nem kívánom azt a szenvedést), de ha nem, idézek belőle párat, ami már túlmegy a vélemény nyilvánításon..
,, Tudod mi lenne a legjobb? Egy bűzbombát bedobni a templomba, vagy valami hatalmas botrányt csinálni!!,,
,, Verjem a f***om az összes papnak a szájába.. Meg az összes keresztény g***nek. Nem érdekel hány ember fog ezen besértődni,,
A másik védekezése meg az volt, hogy ez a videó legalább őszinte. Utoljára a Valóvilág karakterek szájából hallottam ilyet... Bár oda is való az ilyen..
Kedves kérdező!
Én az előző válaszaimban már elítéltem a videón szereplő ember megnyílvánulását modorában és agresszivitásában.
Ugyanakkor nem tudom elfogadni, hogy ezt rávetítsd az összes liberális és ateista emberre.
"Egy férfi nem hisztizik feleslegesen, hanem megnézi a meccset sörrel a kézben."
Kihagytad a szotyit te troll.
46
Jaj de vicces vagy ... ja mégsem. A 45ös semmit nem írt ami azt jelentené, hogy a férfia trollok. De újfent igazoltad legalább amit állított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!