Egy ilyen videó után is képesek a liberálisok azt állítani, hogy toleránsok a vallásokkal szemben?
A videót összefoglalom röviden írásban is, mert annyi káromkodás, és gyűlölködés van benne 15 percben, hogy az én gyomrom is felfordult:
Az úrnak az a baja, hogy egy gimnáziumban december 24-én rendeztek egy karácsonyi misét, amire kötelező volt elmennie egy rokonának, ezért 1-2 órával csúszott a karácsonyozás. Könnyen kivehető már az első képkockából, hogy gyűlöli a tisztességes keresztényeket, és a FIDESZeseket.
Kedves kérdező!
Belenéztem a videóba (nem bírtam megnézni se).
Tényleg gyomorforgató volt, de ebből a liberális emberekre általánosítani szerintem ugyanolyan undorító dolog.
Én személy szerint visszataszítónak tartom, amikor a fideszes politikusok a keresztény elkörlcsről és morális fesőbbrendűségről beszélnek, vagy hogy a gyerekeket kereszténnyé kell nevelni.
A családom jelentős része vallásos, többször voltunk éjféli szentmisén is, de már nem, mivel a pap ott is rendszeresen politizált és ez őket is zavarta.
Az iskolai vallásos nevelésről még annyit, hogy nekünk is voltak kötelező valláshoz kötődő programok, amivel én személy szerint nem értek egyet, az pedig, hogy ez 34.-én legyen az tényleg abszurd, de ez nem jelenti azt hogy lehetbígy veszélni más emberekről.
Nekem semmi bajom a vallásos emberekkel, de azzal, ahogy a politikusok kezelik a helyzetet igenis problémám van .
Engem már meg sem lepnek a videóban látottak/hallottak. Ez az ateizmus!
Ennyire telik tőlük, gyűlölködésre és káromkodásra. Na ezért kell az ateistákat messziről elkerülni.
A kérdező csak egy provokátor.
Néha előbújik és akkor elkezdi ezeket a tisztességes keresztényeket bántják a liberálisokos szöveget néha fűszerezi (akkor is ha a témához semmi köze) LMBTQ gyűlölködéssel.
Egyszer azt hiszem nem volt anonim és akkor valami "Csak Egy Ember" vagy valami hasonló volt a neve. Persze lehet több felhasználója is van.
Kedves kérdező!
Tessék a gerendát kivenni.
A liberálisok nem ez az 1 ember.
Nem a konzervatívok ne nézzék meg, hanem az elején felsorolt dolgok összességéből MINDEN elemet tartlmazó.
A videóban szereplő úriembernek nem a vallásokkal van baja, hanem azzal, hogy szentestén vallásra hivalkodott kényszerből szétválasztják a családokat előadás címén.
Az ő hibája, én mondanám a gyermekemnek, hogy csak akkor menjen ha akar.
No azért álljon meg a fáklyásmenet!
Ennek az ürgének - ha állítja is - semmi köze sem a liberalizmushoz, sem pedig az ateizmushoz, akárhogy is szeretnék ezt egyesek beállítani!
Sokkal inkább egyfajta FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGGEL vegyes TAHÓSÁGHOZ!
Ezt igazolják abszurd képzettársításai, teljesen öncélú trágárságai.
Meggyőződésem, hogy sokszor NINCS IS TISZTÁBAN AZZAL, hogy mit is akar mondani.
Lapozzunk...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!