Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egy ilyen videó után is...

Egy ilyen videó után is képesek a liberálisok azt állítani, hogy toleránsok a vallásokkal szemben?

Figyelt kérdés

[link]

A videót összefoglalom röviden írásban is, mert annyi káromkodás, és gyűlölködés van benne 15 percben, hogy az én gyomrom is felfordult:

Az úrnak az a baja, hogy egy gimnáziumban december 24-én rendeztek egy karácsonyi misét, amire kötelező volt elmennie egy rokonának, ezért 1-2 órával csúszott a karácsonyozás. Könnyen kivehető már az első képkockából, hogy gyűlöli a tisztességes keresztényeket, és a FIDESZeseket.

2023. júl. 31. 22:58
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
30. Nem lapozok, amíg az összes ilyen el nem lesz szépen hallgattatva.
2023. aug. 23. 19:34
 32/47 anonim ***** válasza:

A kérdés szerint kötelező volt.A kötelező miselátogatás röhejes.

"Nem lapozok, amíg az összes ilyen el nem lesz szépen hallgattatva."

Nagyon keresztényi vagy....

2023. aug. 23. 22:00
 33/47 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az összes milyen?

Liberális?

Ateista?

Vagy éppen a videó modorábam felszólaló?

Mert azt a modort a másik oldal is (sőt) hozza, szóval őket is elhalgattatnád, vagy csak a veled egyet nem értők véleményét szeretnéd a háttérbe szorítani, akár validak és jól vannak megfogalmazva, akár nem?

2023. aug. 23. 22:58
 34/47 A kérdező kommentje:

33. Az ateistát, és a liberalizmust ne szedd külön, a kettő együtt jár.

A videó modora meg azt mutatja meg, hogy mennyire is elfogadó ez a közösség..

2023. aug. 23. 23:06
 35/47 anonim ***** válasza:

"Az ateistát, és a liberalizmust ne szedd külön, a kettő együtt jár."

A nap legnagyobb hülyesége...

2023. aug. 23. 23:15
 36/47 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező!

Szóval a veled egyet nem értőket.

Köszönöm szépen a választ.

A videóról pedig annyit, hogy nem tudom honnan szedted, látszik hogy keresni kellett, vagyis youtubeon már nincs fenn (vagyis el lett halgattatva) és valaki, aki (okkal)

kiakadt rajta, lementette, és elnevezte őt Turha Tamásnak, és szentestei gyűlölködésnek.

E mellett naponta jönnek a gyűlölködő megjegyzések keresztény és fideszes emberektől a liberális és ateista emberek felé.

Van egy tippem hogy melyik a valós probléma.Nem én akarlak elhalgattatnád téged.

2023. aug. 23. 23:24
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

A videó csak egy valamit mutat, az pedig a készítő aktuális mentális állapota és kulturális színvonala.

Az nagyon szomorú hogy te minden áron ki akarod vetíteni ezt az emberek jelentős részére.

Én ahogy írtam is, a videót visszataszítónak találtam, ugyan úgy mint mondjuk Lánczi Tamás mai megszólalását is.

2023. aug. 23. 23:38
 38/47 anonim ***** válasza:
Amúgy a helyzetet az is mutatja, hogy neked egy 3 éve feltöltött archív anyagot kell előszedned egy ismeretlen embertől, én meg egy ismertebb embertől tudok mait is.
2023. aug. 23. 23:42
 39/47 anonim ***** válasza:

34.

Ebből a válaszodból konkrétan semmi nem igaz.

31.

Olvastad a Bibliát? Van bármi közöd a kereszténységhez?

Te is pont olyan vagy mint a videóban szereplő férfi.

2023. aug. 24. 07:58
 40/47 Mojjo ***** válasza:
@34: Ateista vagyok és konzervatív. A liberálisok bizonyos dolgaitól konkrétan falnak megyek. És ismerek magamon kívül is ilyeneket. Olyan full ateistát is, aki az idejének jó részét a libsik szidásával tölti. Na ilyenkor mi van?
2023. aug. 24. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!